Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Caracter si Temperament Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se nasc cu o dubla personalitate. Pe de o parte, sunt lipsiti de griji, veseli si inteligenti. Pe de alta parte, deseori ignora normele de moralitate sociala si se pot enerva din cauza unor fleacuri. Gemenii isi petrec o mare parte din timp cautand sa acumuleze cunostinte noi pe care le absorb ca un burete. Invata cu usurinta lucruri noi. Evita plictiseala, viata monotona si lipsita de sens, avand nevoie de senzatii noi ca de aer. Nativii din aceasta zodie nu suporta conservatismul nici in afaceri, nici in viata. Stiu sa fie fermecatori si sa vorbeasca frumos, nu agreeaza oamenii mediocri, banali, cu o gandire lenta. Adora sa stea in compania oamenilor renumiti.

O trasatura de caracter fermecatoare a Gemenilor este abilitatea de a-si schimba propriile convingeri, stilul de viata si actiunile in functie de dorinte si circumstante. Persoanele nascute in zodia Gemeni isi fac prieteni usor, insa relatiile lor nu dureaza in timp. Gemenii descopera numeroase defecte nu doar la persoane straine, dar si la cele dragi si iubite, iar cand acestea incep sa-i deranjeze, imediat si fara remuscari pun capat relatiei. Nativii din aceasta zodie pot fi uneori duri si nemilosi.

Gemenii au o gandire foarte dezvoltata. Sunt creativi, vorbareti, indrazneti, curajosi si simpatici. Influenta planetei Mercur ii face indiferenti, imuni la emotii negative atunci cand sunt judecati sau luati in ras. Persoanele din zodia Gemeni incearca sa se stapaneasca, sa se protejeze si sa-si organizeze viata asa cum vor ei, in functie de propriile interese si dorinte. Sunt foarte activi, isteti, curiosi, dar uneori pierd in viata din cauza firii lor schimbatoare si a incapacitatii de a pretui ceea ce au.

Gemenii sunt predispusi la o sensibilitate excesiva si uneori acorda prea multa importanta lucrurilor nesemnificative. Sunt inconsecventi, actiunile lor par uneori a fi lipsite de logica, dar sunt economi si receptivi.

Viata Gemenilor nu se desfasoara intotdeauna lin. Ei ba se bucura de lux, ba duc o viata saraca, doborati de esecuri si probleme casnice. O parte din probleme apare din cauza tendintei de a lasa totul in mainile sortii. Gemenii pierd mult din cauza faptului ca tind sa creada ca destinul le este scris in stele si nu poate fi schimbat. Harnicia, coerenta in actiuni, perseverenta si fermitatea sunt calitati pe care trebuie sa le dezvolte pentru a avea succes.

Gemenii au o fire libera si schimbatoare. Sunt foarte inteligenti, patrund rapid in esenta lucrurilor, iubesc sa comunice si sa petreaca, au o personalitate dubla si o stare sufleteasca schimbatoare.