Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Caracter si Temperament Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni sunt nascute cu personalitate dubla. In primul rand, sunt persoane lipsite de griji, vesele si inteligente. In al doilea rand, Gemenii deseori ignora normele de moralitate sociala si se pot enerva din cauza unor fleacuri. Sunt fermecatori, isi petrec o mare parte din timp cautand sa acumuleze cunostinte noi, pe care le absorba ca un burete. Invata cu usurinta lucrurile noi necunoscute. Evita plictiseala, o viata monotona si lipsita de sens, au nevoie de impresii noi ca de aer. Gemenii nu suporta conservatismul nici in afaceri, nici in viata. Sunt inzestrati cu arta de a vorbi frumos, nu agreeaza persoane mediocre, banale, cu o gandire lenta. Adora sa fie in compania unor persoane renumite.

O trasatura de caracter fermecatoare a Gemenilor este abilitatea de a-si schimba propriile convingeri, stilul de viata si actiunile in functie de dorinte si situatie. Persoanele nascute in zodia Gemeni isi fac prieteni usor si raman pentru acestia un mister, dar relatiile lor nu dureaza mult. Gemenii descopera numeroase defecte nu doar la persoane straine, dar si la cele dragi si iubite, iar cand acestea nu se potrivesc cumva cu ei, rup relatia direct si fara remuscari. Persoanele din acest semn zodiacal pot fi uneori dure si nemiloase.

Gemenii au o abilitate foarte dezvoltata de a gandi. Sunt creativi, vorbareti, indrazneti, curajosi si placuti. Influenta planetei Mercur ii face indiferenti, imuni la retrairi sufletesti atunci cand sunt judecati, luati in ras sau cand pe seama lor se fac orice fel de glume. Persoanele din zodia Gemeni incearca sa se stapaneasca, sa se protejeze si sa-si organizeze viata asa cum vor ei, in functie de interesele si dorintele lor. Gemenii sunt mereu in miscare, isteti, curiosi, uneori pierd din cauza firii lor schimbatoare si a incapacitatii de a pretui ceea ce au.

Avand un mod matur de a gandi, Gemenii sunt predispusi la o sensibilitate excesiva, nestatornicie si acorda prea multa importanta lucrurilor marunte, nesemnificative. Acesti nativi sunt inconsecventi, ilogici, imprastiati, dar economi si receptivi.

Viata Gemenilor nu curge lin intotdeauna. Ei ba se bucura de lux, ba duc o viata de saracie, doborati de esecuri si probleme casnice. O parte din probleme apare din cauza tendintei de a lasa totul in mainile sortii. Gemenii pierd mult din cauza faptului ca sunt predispusi sa creada ca destinul le este scris in stele si nu poate fi schimbat. Harnicia, coerenta in actiuni, perseverenta si fermitatea sunt calitati necesare Gemenilor pentru a avea succes.

Gemenii au o fire libera si schimbatoare. Sunt foarte inteligenti, capabili sa inteleaga rapid esenta lucrurilor, iubesc discutiile si ditractiile, au o personalitate dubla si o stare sufleteasca schimbatoare.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...