Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Dieta zodiacala pentru Gemeni

Gemenii nu sunt pretentiosi cand vine vorba de mancare, au obiceiul de a servi gustari intre mese si nu urmeaza nici un fel de regim. Ar fi bine sa fie mai cumpatati in privinta deliciilor. In caz contrar, nu-i va salva nici hiperactivitatea acestui semn zodiacal. O dieta de slabit stricta si mai ales infometarea nu-i ajuta pe Gemeni. Este chiar invers: si-ar putea distruge organismul iremediabil. De aceea, ca sa nu-si bata joc de ei insisi si ca sa ramana totodata in forma, astrele ii sfatuiesc sa nu renunte de tot la mancare, ci sa experimenteze: sa-si schimbe preferintele, sa-si diversifice meniul zilnic, sa incerce ceva nou. Astfel, corpul lor nu va reusi sa se obisnuiasca cu acelasi aliment preferat si va lua din el tot ce poate, reusind sa se sature fara sa manance prea mult.

Un rezultat bun poate fi obtinut prin exercitii si antrenamente de rezistenta (gen alergare de maraton). Dar si sportul usor (dansurile, de exemplu) modeleaza corpul nativilor din zodia Gemeni.

Alimentele recomandate in dieta de slabire a Gemenilor: fructe exotice, preparate din carne de pasare, verdeturi si salate de cruditati.