Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Dieta Zodiacala pentru Gemeni

Gemenii nu sunt pretentiosi cand vine vorba de mancare, au obiceiul de a servi gustari intre mese si nu urmeaza nici un fel de regim. Ar fi bine sa fie mai cumpatati in privinta deliciilor. In caz contrar, nu-i va salva nici hiperactivitatea tipica acestui semn zodiacal. O dieta de slabit severa si mai ales infometarea nu-i ajuta pe Gemeni. Este chiar invers: si-ar putea distruge organismul iremediabil. De aceea, ca sa nu-si bata joc de ei insisi si ca sa ramana in acelasi timp in forma, astrele ii sfatuiesc sa nu renunte de tot la mancare, ci sa experimenteze: sa-si schimbe preferintele, sa-si diversifice meniul zilnic, sa incerce ceva nou. Astfel, corpul nu va reusi sa se obisnuiasca cu acelasi aliment preferat si va lua din el tot ce poate, reusind sa fie satul fara sa manance prea mult.

Un rezultat bun poate fi obtinut prin exercitii si antrenamente de rezistenta (gen alergare de maraton). Dar si sportul usor (dansurile, de exemplu) modeleaza corpul nativilor din zodia Gemeni.

Alimentele recomandate in dieta de slabire a Gemenilor: fructe exotice, preparate din carne de pasare, verdeturi si salate de cruditati.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...