Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Cum il cuceresti pe Berbec?


Abordare Imperiala

Berbecul se simte atotputernic si actioneaza cu tupeu: a venit, a vazut, a castigat. Multe femei pot fi fascinate de firea energica si increderea Berbecului in toate privintele, si pot ceda rapid in fata lui, dar cel mai des asta-i calea spre esec, deoarece Berbecul poate sa devina brusc rece, sa-si piarda interesul pentru femeia cucerita si sa se indrepte spre aventuri noi.

Partenera ideala pentru Berbec – cea care nu va ceda deodata, care-l va tine mereu in tensiune, aparandu-si propriile interese si vechii prieteni, ramanand, asadar, greu de cucerit si neinvinsa.

Barbatul Berbec trebuie sa inteleaga ca Tu esti Personalitate, ca Tu ai o opinie a ta in orice privinta si ca stii sa-ti aperi drepturile, – atunci el poate sa decida ca are nevoie de tine. Dar nu este nevoie de un duel nesfarsit – uneori trebue sa si pierzi in batalia aceasta intensa, pentru a-l lasa pe Berbec sa se simta stapan pe situatie.

Trebuie sa tii minte ca datorita firii sale impulsive, Berbecul deseori propune intr-un moment de inspiratie sau pasiune, iar dupa aceea, de multe ori ii pare rau pentru ceea ce a spus in graba. Berbecului poate sa-i placa daca femeia nu accepta deodata, astfel el va fi motivat sa o cucereasca in continuare, pana cand fata incapatanata si libertina va ceda.

In afara de cele mentionate mai sus, nu trebuie sa uiti ca Berbecul trebuie sa traiasca cu partenera intr-o atmosfera de incredere. Un flirt evident, dar usor, cu un alt barbat poate sa-l faca gelos si sa aduca in relatia voastra mai multa pasiune si daruire, dar un roman cu altcineva cel mai degraba va distruge relatia.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...