Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Cum il cuceresti pe Berbec?


Abordare imperiala

Berbecul se simte atotputernic si actioneaza cu tupeu: a venit, a vazut, a castigat. Multe femei raman fascinate de firea energica si increderea Berbecului in sine in toate privintele, si cedeaza repede in fata lui, ceea ce este o mare greseala, pentru ca Berbecul in acest caz deseori devine rece, isi pierde interesul pentru femeia cucerita si porneste in cautarea unor aventuri noi.

Partenera ideala pentru Berbec este cea care nu va ceda deodata, care-l va tine continuu intr-o stare de tensiune, isi va apara propriile interese si vechii prieteni, nelasandu-se astfel invinsa si ramanand greu de cucerit.

Barbatul Berbec trebuie sa vada ca esti o personalitate puternica, ca ai propria ta opinie legat de orice subiect si stii sa-ti aperi drepturile, atunci s-ar putea sa decida ca are nevoie de tine. Nu trebuie totusi sa duci un duel nesfarsit – uneori trebue sa mai si pierzi in lupta aceasta intensa pentru a-i permite Berbecului sa se simta stapan pe situatie.

Trebuie sa tii minte ca avand o fire impulsiva, intr-un moment de inspiratie sau pasiune, Berbecul poate sa spuna lucruri si sa faca propuneri pe care le va regreta mai tarziu. S-ar putea sa-i placa sa fie refuzat la inceput, asta il va motiva sa lupte in continuare, pana cand femeia incapatanata si rebela va ceda.

In afara de cele mentionate mai sus, nu trebuie sa uiti ca Berbecul trebuie sa traiasca cu partenera intr-o atmosfera de incredere. Un flirt evident, dar usor, cu un alt barbat poate sa-l faca gelos si sa aduca in relatia voastra mai multa pasiune si daruire, dar o aventura cu altcineva cel mai degraba o sa puna capat relatiei.