Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Dieta Zodiacala pentru Berbec

Berbecii deseori se apuca de cure de slabire la moda, dar nu reusesc sa le respecte cu strictete. De aceea, chiar si cea mai severa infometare nu aduce un rezultat stabil. Dieta de slabire astrologica pentru Berbeci este sportul. Dar sa nu crezi ca e de ajuns sa mergi la sala de cateva ori pe an, trebuie sa urmezi un program de antrenament intensiv, incercand sa bati recordurile. Este bun si un mod de viata activ care necesita eforturi considerabile (de exemplu, activitatea de actor sau artist). Cel mai important e sa nu te opresti, pentru ca asta va duce la intreruperea procesului si totul se va ruina, iar centimetrele si kilogramele, de care ai scapat cu mare greu, vor reveni. Nu este exclus sa apara chiar mai multe. De fapt, cand vine vorba de diete de slabit, Berbecii chiar au un avantaj: sunt energici si ambitiosi. Daca isi stabilesc un scop, reusesc sa-l indeplineasca.

Berbecii au toate sansele sa slabeasca si odihnindu-se: pot scapa imediat de kilogramele in plus daca se intalnesc vara cu soarele, muntii si marea, iar iarna – cu schiurile si cu snowboard-ul.

Alimentele recomandate in dieta de slabire a Berbecului: alimente vegetale – morcovi, ceapa, ardei, ridichi, grapefruit, pepene verde.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...