Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Pietrele norocoase ale zodiei Berbec

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Berbec sunt diamantul si rubinul.

Pietrele norocoase ale zodiei Berbec

Datorita proprietatilor fizice de exceptie, diamantul este una dintre cele mai scumpe si frumoase pietre din lume. Intruchipeaza puritatea, increderea, curajul, depasirea durerii si a necazurilor. Diamantul infrange furia si slabiciunea, elimina ezitarea si da putere. Se spune ca diamantul are proprietati miraculoase si o putere supranaturala, pentru ca atrage bunavointa sortii, apara de boli si traume, da curaj, protejeaza de cosmaruri, ochi rai, vrajitorie si ghinion. Purtat la incheietura mainii stangi a unei femei insarcinate, diamantul o ajuta sa nasca mai usor.

In calitate de talisman, este indicat ca diamantul sa fie purtat fie pe mana stanga, fie la gat, dar este foarte important ca rama pietrei-talisman sa nu impiedice contactul diamantului cu pielea, pentru ca acesta sporeste efectele talismanului.

Nu trebuie uitat faptul ca o piatra-talisman furata sau obtinuta prin mijloace necinstite are o influenta negativa asupra persoanei care il poarta, aducandu-i in viata durere si necazuri.

Pietrele norocoase ale zodiei Berbec

Rubinul este o piatra foarte pretioasa, de o culoare rosu intens cu reflectii de violet. Este simbolul perfect al sentimentelor puternice, al pasiuni si iubirii.

Rubinul protejeaza de fulgere si furtuni, sub influenta lui o persoana buna devine si mai buna, una generoasa si curajoasa isi atinge succesul, iar faptele bune si eroice duc la victorie. Invataturile vechi spun ca rubinul protejeaza de traume, afectiuni cronice ale creierului, duhuri rele si contribuie la vindecarea rapida a ranilor.

O calitate interesanta a rubinului este tendinta de a se intuneca atunci cand purtatorul este in preajma unui pericol.