Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Berbecul la Serviciu

Seful-Berbec poate fi dinamic sau greoi, dar este intotdeauna convins ca este cel mai bun lider. Iar stilul lui de manager poate fi caracterizat prin cuvintele “irascibil” si “omniprezent”. Berbecii-sefi – sunt oameni harnici si de succes, care isi tin lenjeria de schimb, camasile si costumele in dulapul de la birou. Tot acolo se afla neaparat si o canapea, in cazul in care le va trece prin cap sa lucreze o noapte intreaga la proiectul de punere a stapanirii pe corporatie sau in cazul in care o sa vrea sa isi petreaca noaptea la serviciu cu cineva.

Ei te vor conduce pe tine si pe restul colegilor extenuati cu ravna misionarului care ii boteaza pe pagani, pana cand departamentul vostru va deveni liderul companiei privind productivitatea sau vanzarile. Lider, fruntas – sunt cuvintele-cheie. Pentru Berbeci, toata bucuria muncii consta in concurenta si competitie, ei niciodata nu-si iau privirea de la drapelul de la finis.

Intotdeauna vei sti ce parere au despre tine si la ce te poti astepta din partea lor. Berbecii-sefi isi dicteaza regulile si conditiile, iar tu trebuie sa le accepti si sa le respecti. Ei se gandesc la o strategie, iar voi o realizati. Ei sunt plini de energie si entuziasm, iar tu, in schimb, va trebui sa te tii cu cafea si vitamine. Daca seful tau te va prinde cascand sau va afla ca nu esti incantat de necesitatea de a lucra 16 ore pe zi, el va gasi imediat o solutie – te va da afara. Si vei avea mult timp liber cand vei sta la rand pentru ajutor de somaj.

Fii atent si intereseaza-te ce mai fac colegii-Berbeci, pentru ca acestia iti vor da un raport teribil de detaliat privind situatia cazurilor lor. Si nu te obosi sa le povestesti ce mai faci tu. Problemele tale nu ii intereseaza nici macar in cea mai mica masura.

Daca colegii-Berbeci vor hotara ca vor sa-ti ocupe postul, te asteapta o competitie de proportii Olimpice. La inceput, va veti intrece in scrierea mai multor raporturi, in realizarea unui numar mai mare de proiecte sau in rapiditatea de pregatire a bugetului anual. Daca, printr-o minune, vei reusi sa fii cu un pas inaintea Berbecilor, acestia vor veni incet din spate si fie vor baga un cutit in tine fara sa stea la discutii, fie vor incerca sa te discrediteze cu orice pret pe la spate.

Berbecii pot fi prefacuti ca si Pestii, dar au alte motive pentru acest lucru: Pestii incearca sa evite confruntarea cu orice pret, iar Berbecii trebuie sa invinga mereu, in orice situatie, prin orice mijloace. Este o boala, o manie ce nu poate fi controlata. Si tu vei deveni Inamicul Numarul Unu, daca vei sta in calea lor. Gasirea inamicului – este o necesitate vitala pentru acesti nativi. Acest lucru le hraneste “ego”-ul, serveste ca o scuza pentru comportamentul lor urat si reduce sentimentul de vinovatie, care ii urmareste pe tot parcursul vietii.

Pentru a supravietui, repeta la nesfarsit colegilor tai Berbeci ca sunt cei mai buni si cei mai destepti. Calmeaza-i cu vorbe dulci despre superioritatea lor. Si nu-ti fa griji. Berbecii care iti vor postul, pot fi prostiti cu usurinta, poti sa iti dai seama de dinainte ce vor sa faca si sa iei masuri, pentru ca se comporta ca niste copii, povestesc lumii intregi despre intentiile lor secrete.

Pentru a-i oftica pe Berbeci, lauda-te ca seful a recunoscut ca nu ar putea rezolva toate problemele fara ajutorul tau. Pentru a-i suprima pe Berbeci, fii ocrotitor, nu baga in seama actiunile lor copilaresti. Ignora complet valul de poze de familie, trimise de ei pe mail.