Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sexual Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Sexual Berbec

Horoscop Sexual Berbec * Pozitia Scoica

Cei care nu pot fi acuzati de absenta firii temperamentale sunt neastamparatii Berbeci! Acestia sunt capabili nu doar sa-si “aprinda” partenerul (partenera), dar sa si aprinda focul pasiunii in cel mai retinut dintre ei. Va aduceti aminte de pasarea Phoenix, capabila sa renasca din cenusa? Pe langa Berbeci, abilitatile ei nu raman la fel de impresionante!

Aceste persoane neastamparate pot organiza un adevarat incendiu din nimic. Cu insistenta lor nu este nevoie de un efort deosebit pentru a-si da partenerul (partenera) pe spate, pentru a se ridica asupra lui (ei) in genunchi si pentru a simti placerea stand deasupra. In aceasta pozitie, pulsul ambilor parteneri creste simultan, atat la cel care domina, cat si la cel dominat. Berbecii nu o sa traga pisica de coada si imediat vor stabili ritmul necesar si adancimea penetrarii. Senzatia de putere nelemitata ii va duce la extaz. Nu trebuie sa-ti fie rusine de nimic in momentul in care ai ajuns in pat cu nativul din zodia Berbec. Dimpotriva, iti poti permite sa te misti atat de rapid cat te lasa temperamentul sexual! Daca simti ca te misti prea repede, te poti lasa condus(a) de partenerul Berbec. Reprezentantii semnului de foc pot conduce atat in pat, cat si in viata reala.

Berbecii au o energie sexuala atat de puternica, incat putini ar purea sa-i reziste pe raza de cativa metri. In acelasi timp, nativii acestui semn zodiacal delimiteaza cu exactitate fizica de lirica relatiilor intime, preferand satisfactia salbatica si rapida a dorintelor sexuale. Asteptarea nu este pentru Berbeci! Iertarea – si mai putin! Daca partenerul (partenera) este din zodia Berbec, fii pregatit(a) sa simti cum energia lui sexuala iti invaluie gatul, urechile si alte parti mai intime ale corpului. In ceea ce-i priveste pe nativii din Berbec, acestia se excita foarte repede de la saruturi, piscaturi, iar uneori si de la muscaturile usoare ale loburilor urechilor, mangaieri in zona gatului, si soptiri ale cuvintelor obscene la ureche. Dorintele Berbecului pot fi in totalitate satisfacute cu pozitia “Scoica”, iar pozitia “Antilopa” va permite sa-i potolesti nevoia de noi senzatii. Pentru un mic preludiu (la unul lung Berbecii pur si simplu nu vor rezista avand o fire atat de temperamentala) poti citi cu voce tare ceva foarte vulgar si obscen si sa urmaresti cat de repede creste dorinta reciproca…