Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Horoscop Sexual Berbec

Cei care nu pot fi acuzati de lipsa de temperament sunt neastamparatii Berbeci! Sunt capabili nu doar sa-si “aprinda” partenerul, dar sa si inteteasca focul pasiunii in cea mai retinuta persoana. Va aduceti aminte de pasarea Phoenix capabila sa renasca din cenusa? Dupa ce te uiti la Berbeci, abilitatile ei nu te mai impresioneaza!

Acesti nativi neastamparati pot organiza un adevarat incendiu din nimic. Cu insistenta lor nu este nevoie de vreun efort deosebit pentru a da partenerul pe spate, pentru a se ridica asupra lui in genunchi si pentru a primi placere maxima in pozitia “deasupra”. In aceasta pozitie pulsul ambilor parteneri creste simultan, atat al celui care domina, cat si al celui dominat. Berbecii nu vor trage pisica de coada si imediat vor stabili ritmul necesar si adancimea penetrarii.

Pozitia Scoica preferata de nativii zodiei Berbec

Senzatia de putere nelemitata ii va duce la extaz. Nu trebuie sa-ti fie rusine de nimic in momentul in care ai ajuns in pat cu nativul din zodia Berbec. Dimpotriva, iti poti permite sa te misti atat de rapid pe cat te lasa temperamentul sexual! Daca simti ca te misti prea repede, te poti lasa condus(a) de partenerul Berbec. Reprezentantii acestui semn de foc pot conduce atat in pat, cat si in viata de zi cu zi.

Berbecii au o energie sexuala atat de puternica, incat putini ar purea sa-i reziste pe raza de cativa metri. In acelasi timp, nativii acestui semn zodiacal delimiteaza cu exactitate partea fizica a relatiilor intime de cea lirica, preferand sa-si satisfaca dorintele sexuale intr-un mod salbatic si rapid. Asteptarea nu este pentru Berbeci! Iertarea nici atat! Daca partenerul tau este din zodia Berbec, pregateste-te sa simti cum energia lui sexuala iti invaluie gatul, urechile si alte parti mai intime ale corpului.

In ceea ce-i priveste pe nativii din Berbec, acestia se excita foarte repede de la saruturi, piscaturi, iar uneori si de la muscaturi usoare ale loburilor urechilor, mangaieri in zona gatului si cuvinte obscene soptite la ureche. Dorintele Berbecului pot fi in totalitate satisfacute cu pozitia “Scoica”, iar pozitia “Antilopa” iti va permite sa-i potolesti nevoia de senzatii noi. Pentru un mic preludiu (la unul lung Berbecii pur si simplu nu rezista cu firea lor atat de temperamentala) poti citi cu voce tare ceva foarte vulgar si obscen, si sa urmaresti ce repede creste dorinta reciproca…


Zone erogene Berbec

Terminatiile nervoase deosebit de sensibile ale barbatilor si femeilor din zodia Berbec se afla in zona capului si a fetei. Joaca-te cu parul lui, mangaie-l usor pe cap, atinge-i usor tamplele si asta va fi un inceput al prieteniei voastre pe plan sexual. Un alt punct foarte sensibil al Berbecilor este lobul urechii, femeile din aceasta zodie se pot excita de la o usoara suflare in ureche. Muscaturile usoare ale buzelor au un efect placut, iar sarutarea delicata a ochilor inchisi provoaca spasme de placere in zona spatelui.

Saruturile barbatilor cu barba le innebunesc pe femeile din zodia Berbec. Firele moi ale barbei inseamna mii de senzatii placute, resimtite de terminatiile lor nervoase. Daca nu ai barba, nu-ti fa griji. O atingere simpla a buzelor femeii Berbec cu varfurile degetelor ii va oferi senzatii extraordinare. Daca ai de-a face cu un barbat Berbec, o sa te uimeasca reactia lui in momentul in care ii vei atinge usor buzele cu mana – sa nu spui ca nu te-am avertizat!