Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Berbecul la volan

Gradul riscului de a face accident: Conducatorii care s-au nascut in aceasta zodie comit 6,6% din accidente, cele mai multe intre orele 11.00 si 17.00. Trebuie sa fiti extrem de atenti daca traficul e aglomerat: 8,5% din accidentele Berbecilor se produc prin impact direct cu alte mijloace de transport. Expertii vin cu urmatoarele explicatii: incapatanarea Berbecilor nu este binevenita in trafic – comportamentul lor copilaros, care se exprima prin “intai eu”, va duce fara dubii la necazuri. Conform statisticii facute de compania de asigurari, Berbecii ocupa locul 3 la gradul de risc de a face accident.

Modelul automobilului preferat de zodia Berbec

Stilul de a conduce: Nativul din zodia Berbec isi permite uneori prea multe in trafic, dar reuseste totusi sa stea in afara pericolelor. Da o mare importanta sistemului optic si audio din automobil. Este un sofer priceput si de incredere.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Daca nu vrei sa te lase pe undeva, mai bine nu comenta.

Automobil: Care Berbec nu adora viteza? Da-i numai o masina rosie gen ‘Ferrari’, adica un model sport. Apropo, fierul (‘ferrum’) este metalul acestei zodii. Dorinta de a fi primul in toate ii impinge pe nativii din aceasta zodie sa-si aleaga cele mai renumite si prestigioase modele! De exemplu, una dintre ultimele modele de Audi TT. Important este sa te opresti la timp, pentru ca perfectiunea nu are limite…