Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Horoscopul Miliardarului pentru Berbec

Pentru a se imbogati, Berbecul trebuie sa creada in faptul ca banca lui nu va da niciodata faliment. Trebuie sa tina banii alaturi – “inclestati” – Berbecul este un risipitor nemaipomenit… Planurile de adunare a banilor – sunt grandioase, dar nu tin mai mult de o zi. Haideti sa facem ca in copilarie: dimineata luati-va micul dejun si “banuti” pentru pranz, pentru bilet de autobuz (sau benzina) si… atat. Pentru a-mi confirma cuvintele, aduceti-va aminte de veniturile din luna trecuta si calculati cat v-a mai ramas din ele. Scoateti banii din “campul vostru de observatie” si din suflet. Intr-o luna intoarceti-va datoriile, iar in cealalta faceti invers – dati imprumut, si totul se va stabiliza. Cunoasteti orele de lucru ale bancii voastre si zilele libere ca tabelul inmultirii. Semnul vostru zodiacal dispune de o intuitie excelenta, de aceea puteti castiga bani depunandu-i la banca sau cu hartii de valoare. Se observa clar ca va pricepeti “sa faceti bani din bani”, dar si invers – va pricepeti sa-i cheltuiti.

Astrele si banii

Fiind constient si lucid, toti banii…. i-am cheltuit in timpul vietii.

Majoritatea Berbecilor au o atitudine usuratica si nepasatoare fata de bani, privindu-i doar ca pe un mijloc de a-si indeplini scopurile. Fiind persoane active, nativii din aceasta zodie sunt capabili sa faca multi bani, dar, din pacate, nu stiu sa-i stranga. Capitalul Berbecului este la fel de activ ca stapanul. Berbecii gasesc intrebuintare imediata oricarui banut in plus: fie il investesc in urmatoarea afacere, fie isi cumpara un lucru de care au nevoie. Pierderile, fie acestea chiar semnificative, nu ii descurajeaza pe Berbeci. Ei nu se intristeaza pentru mult timp din aceasta cauza, si dand din mana, iarasi se avanta in lupta. Din nefericire, din cauza impulsivitatii si a sperantei de a obtine un venit rapid, acest semn se poate implica in afaceri financiare dubioase, ale caror consecinte ii pot da batai de cap pentru mult timp. Este riscant si sa imprumuti un Berbec. Dupa ce cheltuieste banii, el ii strange greu si cu toate ca nu uita niciodata de datoriile pe care le are, nu se grabeste sa le intoarca. Jocurile de noroc, cazinourile si localurile de acest gen sunt, de asemenea, periculoase pentru Berbec.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt mai si noiembrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 4 iunie 2011 – 11 iunie 2012; 10 octombrie 2017 – 8 octombrie 2018.