Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Horoscop Erotic Berbec

Femeia Berbec

Femeia Berbec are principii foarte solide, este un pic incapatanata si asta se vede si pe plan erotic. Intotdeauna incearca sa-si aleaga singura partenerul si se bucura de aprecierea celor din jur, creandu-si imaginea unei femei atractive.

In viata intima, este destul de egoista, dar nu din cauza caracterului sau dificil, ci din dorinta de a primi de la partener ceea ce asteapta de la un barbat “perfect”. In pat, comportamentul ei depinde exclusiv de atitudinea ei fata de sex. Nu-i place sa fie dominata, cu toate ca pe plan sexual are nevoie de un partener puternic.

Nefiind satisfacuta in totalitate, femeia Berbec ramane plina de energie si poate sa-i ofere sotului momente de placere maxima. In dragoste se confrunta de obicei cu multe probleme, iar una dintre ele poate avea un final mai tragic.


Barbatul Berbec

Caracterul puternic si dorinta de a domina a barbatului Berbec se manifesta in relatiile cu toata lumea, inclusiv in cele de dragoste.

Pentru a-si atinge obiectivele, se foloseste de tot felul de vrajeli, poate sa minta daca e nevoie si deseori creeaza probleme din nimic. Apropierea in final nu il mai fascineaza, intrucat considera ca a depus ceva efort pentru a o obtine. Pe plan erotic este in general departe de a fi gingas, iar cea mai mica aluzie la faptul ca nu este bun la pat il raneste grav.

Ii place sa fie admirat si mereu vaneaza complimente. Cu siguranta isi va alege o sotie care il va asculta si ii va face pe plac in toate privintele. In casnicie capata mai multa incredere in sine, devine un partener superb la pat si un bun familist.


Compatibilitate perfecta cu: Leu, Gemeni, Sagetator

Compatibilitate medie cu: Balanta, Fecioara, Taur

Incompatibili cu: Capricorn, Rac, Pesti, Scorpion