Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Erotic Berbec

Femeia

Are principii foarte solide, este chiar un pic incapatanata si acest fapt se reflecta chiar si pe plan erotic. Intotdeauna incearca sa-si aleaga singura partenerul, este apreciata de cei din jur, creandu-si imaginea unei femei atractive.

In viata intima, este destul de egoista, dar cauza nu este caracterul ei dificil, ci dorinta de a primi de la partener ceea ce ea asteapta de la un barbat “perfect”. In pat, comportamentul ei depinde exclusiv de felul in care priveste sexul. Nu-i place sa fie dominata, cu toate ca acesta este momentul in care are nevoie de un partener puternic.

Nefiind satisfacuta in totalitate, ea este plina de energie si poate sa-i ofere sotului momente de placere maxima. O asteapta numeroase probleme in dragoste, dar una dintre ele poate avea un final tragic.

Barbatul

Caracterul lui puternic si dorinta de dominare se reflecta in relatiile cu toata lumea, inclusiv in cele de dragoste.

Pentru a-si atinge scopurile, se foloseste de tot felul de vrajeli, poate sa minta daca este nevoie si de multe ori isi creeaza probleme si dificultati acolo unde acestea nu exista.

In acest caz, apropierea in sine nu il mai fascineaza, deoarece eforturile au fost depuse pentru a o obtine. Pe plan erotic este in general departe de a fi gingas, si este puternic ranit daca se face cea mai mica aluzie la faptul ca nu este bun la pat.

Ii face placere cand femeia il admira si mereu vaneaza complimente. Cu siguranta isi va alege o sotie care il va asculta si ii va face pe plac in toate privintele. In casnicie capata mai multa incredere in el insusi, este mai linistit si devine un partener superb la pat si un familist bun.

Compatibilitate perfecta cu: Leu, Gemeni, Sagetator
Compatibilitate medie cu: Balanta, Fecioara, Taur
Incompatibili cu: Capricorn, Rac, Pesti, Scorppion