Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Caracter si Temperament Berbec

Semnul zodiacal Berbec are o fire receptiva si este incredibil de perseverent in realizarea obiectivelor stabilite. Deseori, pune interesele sale mai presus de interesele societatii, este indisciplinat, foarte activ si mereu in miscare. Patrunde imediat in esenta evenimentelor. Este o persoana de incredere, pentru ca Berbecul nu poate sa minta. El ofera sfaturi sincere si binevoitoare. Nu recunoaste ca destinul ii este scris de stele si, prin urmare, presupune ca totul este in mainile lui. In natura Berbecului exista ceva ce nu este caracteristic persoanelor mature, ceva spontan si acest lucru sare-n ochi imediat.

Influenta planetei Marte si a Soarelui asupra Berbecului, a determinat dorinta continua de activitate si tendinta de a se lauda. Persoanele din zodia Berbec vor face tot posibilul ca sa scape de plictiseala sau depresie. De asemenea, trebuie sa mentionam ca cei nascuti in zodia Berbec se lasa condusi in mare parte mai degraba de sentimente, decat de ratiune. Sunt capabili de calitati sufletesi inalte, iubesc sa faca lucruri bune si placute pentru cei din jur si, de asemenea, sa dea ordine. Berbecii sunt curajosi si indrazneti, capabili de fapte eroice, ingeniosi si, neobositi, manifesta interes pentru tot ceea ce nu cunosc. Deseori, sunt cei care incearca primii inovatiile sau devin creatorii lucrurilor noi si necunoscute.

Adora sa faca cum vor ei. Interesul nemarginit pentru tot, ia uneori forma nerusinarii si a nestapanirii. Persoanele din jur fie ii plac pe Berbeci, fie nu-i agreeaza.

Berbecii nu inteleg bine firea omului, nu vad diferenta subtila dintre naturile umane si ajung astfel la dificultati in comunicarea cu ceilalti. Persoanele din aceasta zodie au o viziune aparte asupra lucrurilor. Inainte sa inceapa o discutie, Berbecul trebuie sa se gandeasca bine ce vrea sa spuna, pentru ca persoana poate fi mai sensibila si mai emotiva decat crede el. Putini oameni reusesc sa se inteleaga bine cu persoanele din zodia Berbec. Tineti minte, pentru asta e nevoie de mai multa rabdare, mai putina mandrie si ingamfare.

Sa nu stati in calea unui Berbec si sa nu va contraziceti cu el, nu are rost. Berbecul este irascibil si nu tine cont de sentimentele altora. La furie, acest semn zodiacal poate manifesta cruzime neobiectiva si excesiva, care poate duce la distrugere si chiar la autodistrugere.

Femeile din zodia Berbec tind sa schimbe tendintele modei, sunt originale si aleg haine de culori saturate.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...