Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Femeia Berbec

In comparatie cu alte semne zodiacale, pentru femeia Berbec barbatul nu este o necesitate. Dar asta nu inseamna ca vrea sa traiasca o viata lipsita de dragoste. Femeia Berbec intotdeauna are nevoie de un barbat, unul la care poate visa, si nu are importanta cat de departe se afla acesta. Pentru ca ce poate face barbatul, poate face si femeia Berbec.

Femeia Berbec adora si tinde sa fie lider in orice situatie. Tot ce-am spus pana acum priveste numai interesele ei amoroase si intime.

Pentru a-i placea, incearca sa nu pari a fi un barbat dispus sa faca orice sacrificiu pentru ea. Fii independent si misterios, si nu vei avea de asteptat mult. In dragoste, femeia Berbec este foarte generoasa, cel putin atata timp cat atmosfera in relatie ramane emotionala. Este foarte sensibila, evita barbatii foarte autoritari si, in acelasi timp, nu-i suporta pe cei prea slabi.

Pentru a cuceri femeia nascuta in zodia Berbec, barbatul trebuie sa o impresioneze cu reusitele si succesele lui in plan profesional si in alte sfere ale vietii. De asemenea, trebuie sa o respecte, sa-i admire calitatile si talentele. Femeia Berbec cere mult, dar si ofera la fel de mult. Iti va oferi generos o parte din timpul ei, te va ajuta cu banii si alte lucruri semnificative sau nu. Lacomia ei se manifesta numai atunci cand este vorba de iubitul ei, pe care il considera a fi proprietatea ei personala. Este foarte suspicioasa privind fidelitatea barbatilor, lucru care duce deseori la reprosuri si acuzatii.

Pentru o viata normala, femeia Berbec are nevoie de cat mai multa libertate, indiferent daca este casatorita sau nu. Asadar, va trebui sa te bazezi in intregime pe sinceritatea ei. In acelasi timp, te va tine mereu sub control. O astfel de atitudine pare inumana, dar nu este totul atat de trist. Daca femeia din zodia Berbec te iubeste, nu te va insela in nici un caz.

Femeia Berbec poate obtine tot ce-si doreste. Chiar daca planul ei este neobisnuit si lipsit de ratiune, ea oricum isi va atinge obiectivul.

In calitate de sotie, femeia Berbec poate fi un adevarat blestem. Deseori, interesele ei vor fi departe de propria locuinta, pentru ca aceasta este prea mica pentru o activitate creativa. De asemenea, nu te astepta ca femeia Berbec sa fie o gospodina excelenta, pentru care sensul vietii va consta in ingrijirea si educatia copiilor. In cele mai multe cazuri, gateste foarte bine, dar evita aceasta ocupatie.

Sotia ta Berbec va fi intotdeauna vesela si multumita de viata in doi, daca vei face tot posibilul sa mentii atmosfera emotionala in relatie. Daca se va simti abatuta, te poate parasi si poate intrerupe casnicia.

Probabil, mama Berbec nu va acorda copiilor mai multa atentie decat este necesar, dar fiicele si fiii ei vor fi intotdeauna ingrijiti, satui, si nu vor duce lipsa de afectiune si dragoste. Mama Berbec este exigenta cu copiii si va fi multumita daca acestia vor reusi sa devina independenti la maturitate.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...