Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Femeia Berbec

Spre deosebire de alte semne zodiacale, pentru femeia din zodia Berbec barbatul nu este o necesitate. Asta nu inseamna totusi ca vrea sa duca o viata lipsita de dragoste. Femeia Berbec intotdeauna are nevoie de un barbat, unul la care sa poata visa, si nu conteaza cat de departe se afla acesta, pentru ca ceea ce poate sa faca barbatul, poate sa faca si femeia Berbec.

Femeia Berbec iubeste si tinde sa fie lider in orice situatie. Tot ce-am spus pana acum tine numai de interesele ei amoroase si intime.

Pentru a-i placea, incearca sa nu pari a fi dispus sa faci pentru ea orice sacrificiu. Fii independent si misterios, si nu va trebui sa astepti mult. In dragoste, femeia Berbec este foarte generoasa, cel putin cat timp atmosfera in relatie ramane emotionala. Este foarte sensibila, evita barbatii foarte autoritari si, in acelasi timp, nu-i suporta pe cei prea slabi.

Pentru a o cuceri pe femeia nascuta in zodia Berbec, barbatul trebuie sa o impresioneze cu realizarile si succesele lui in plan profesional si in alte domenii ale vietii. De asemenea, trebuie sa o respecte, sa-i aprecieze calitatile si sa-i admire talentele. Femeia Berbec cere mult, dar si ofera la fel de mult. Iti va oferi generos o parte din timpul ei, te va ajuta cu banii si cu alte lucruri mai mult sau mai putin importante. Este lacoma numai atunci cand vine vorba de iubitul ei, pe care il considera a fi proprietatea ei personala. Este foarte suspicioasa in ceea ce priveste fidelitatea barbatilor, fapt care deseori duce la reprosuri si acuzatii.

Pentru o viata normala, femeia Berbec are nevoie de cat mai multa libertate, indiferent daca este sau nu este casatorita. Asadar, va trebui sa te bazezi in intregime pe sinceritatea ei. In acelasi timp, te va tine mereu sub control. O astfel de atitudine pare inumana, dar nu este totul atat de grav. Daca femeia din zodia Berbec te iubeste, in nici un caz nu te va insela.

Femeia Berbec poate sa obtina tot ceea ce-si doreste. Chiar daca are un plan neobisnuit si lipsit de ratiune, oricum isi va atinge obiectivul.

In calitate de sotie, femeia Berbec poate fi un adevarat blestem. Interesele ei adesea vor fi departe de propria locuinta, pentru ca aceasta este prea mica pentru o activitate creativa. De asemenea, nu te astepta ca femeia Berbec sa fie o gospodina excelenta, pentru care sensul vietii va fi ingrijirea si educatia copiilor. In majoritatea cazurilor, gateste foarte bine, dar evita aceasta ocupatie.

Sotia Berbec va fi intotdeauna vesela si multumita de viata de cuplu, daca vei face tot posibilul sa mentii o atmosfera emotionala in relatie. Daca se va simti abatuta, s-ar putea sa te paraseasca si sa desfaca casnicia.

Mama Berbec cel mai degraba nu va acorda copiilor mai multa atentie decat este necesar, dar acestia vor fi intotdeauna ingrijiti si satui, si nu vor duce lipsa de afectiune si dragoste. Mama Berbec este exigenta cu copiii si va fi multumita sa-i vada independenti la maturitate.