Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Rautacios Berbec

Principalul neajuns al Berbecului este faptul ca se grabeste mereu. Pentru el nu exista ceva mai rau decat asteptarea. Daca i s-a pus pata pe ceva, trebuie sa aiba acel lucru aici si acum. Daca dureaza mai mult, Berbecul fara sa stea pe ganduri prea mult, lasa totul si se apuca de alte treburi.

In momentul in care ii vine vreo idee, Berbecul nu-si face un plan pentru a o realiza, el pur si simplu se apuca de lucru, gandindu-se ca pe parcurs totul se va rezolva de la sine. Tactica lui este urmatoarea: problemele trebuiesc rezolvate pe masura ce apar, iar daca acestea nu exista, atunci nici n-ai de ce sa te gandesti la ele!

Pe langa acestea, el deseori isi supraestimeaza puterile si se apuca ambitios de lucruri pe care nu este in stare sa le faca. Dar el n-ar recunoaste acest lucru pentru nimic, de aceea pur si simplu lasa totul la jumatatea drumului.

Cel nascut in aceasta zodie nu asculta de sfaturi, iar daca o sa insistati, este posibil sa va certati cu el. Pana cand el nu da de obstacol sau nu se izbeste puternic de acesta, el nu-si vede greselile, si nu are nici un rost sa i le aratati. Apropo, pe parcursul vietii Berbecii sunt de multe ori pedepsiti pentru impulsivitatea lor – ba se aleg cu o vanataie, ba cu un cucui, ba isi rup cate ceva.

La defectele Berbecului mai putem adauga si pasiunea lui de a contrazice. Berbecii needucati isi pot demonstra dreptatea cu strigate si pumni.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...