Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Horoscop rautacios Berbec

Principalul defect al Berbecului este faptul ca mereu se grabeste. Nimic nu i se pare mai greu decat asteptarea. Daca i s-a pus pata pe ceva, trebuie sa aiba acel lucru aici si acum. Daca nu se rezolva repede, Berbecul fara sa stea mult pe ganduri, lasa totul si se apuca de altceva.

Pentru a-si realiza ideile, Berbecul nu sta sa-si faca intai un plan, pur si simplu se apuca de treaba, gandindu-se ca pe parcurs totul se va rezolva de la sine. Tactica lui este urmatoarea: problemele trebuie rezolvate pe masura ce apar, iar daca acestea nu exista, n-ai de ce sa te gandesti la ele!

In plus, el deseori isi supraestimeaza puterile si se apuca cu ambitie si entuziasm de lucruri pe care nu le poate face. Nu recunoaste asta pentru nimic, de aceea pur si simplu lasa totul la jumatatea drumului.

Nativul din aceasta zodie nu asculta de sfaturi, iar daca o sa insisti, s-ar putea sa va certati. Berbecul isi vede greselile doar cand da sau se izbeste puternic de obstacole, pana atunci n-are rost sa i le arati. Apropo, Berbecii sunt deseori pedepsiti in viata pentru impulsivitatea lor – ba se aleg cu o vanataie, ba cu un cucui, ba isi rup cate ceva.

La defectele Berbecului mai putem adauga si pasiunea lui de a contrazice oamenii. Berbecii needucati isi pot demonstra dreptatea cu strigate si pumni.