Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Cum il cuceresti pe Rac


Incet, dar sigur

De cele mai multe ori, barbatul Rac nu poate fi pasional si impulsiv intr-o relatie. El prefera o profunda intensitate emotionala in dragoste, incearca sa fie galant cu sexul opus. Barbatul Rac, in general, e un om al dispozitiei, vulnerabil si predispus la neliniste ascunsa.

Nu prea poate sa ierte pe cineva care l-a jignit tare, nu este prea increzator si poate da impresia unui melancolic pasiv. Daca femeia nu vrea sa aiba grija de Rac, sa inteleaga firea lui, cel mai probabil el nu ii va acorda atentie.

Ii poti cuceri simpatia demonstrand dragostea pentru copii, o feminitate misterioasa si rafinata, destainuind visele tale despre o viata fericita alaturi de persoana iubita.

E mai bine sa nu iti aduci aminte de fostii iubiti sau sa discuti despre generalitati. Capabilitatea de a fi puternica si de a-l sprijini pe barbatul Rac intr-un moment de tristete, poate ajuta la intemeierea unei relatii serioase.

Este bine daca Racul timid se va simti un cavaler langa tine si o sa vada in tine o eroina a unui vechi roman. O astfel de atmosfera va avea un efect benefic asupra activitatii lui de barbat. In general, este mai bine sa nu grabesti un barbat Rac si sa-l lasi sa treaca treptat de toate etapele de comunicare si curtare.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...