Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Cum il cuceresti pe Rac


Incet, dar sigur

In majoritatea cazurilor, barbatul Rac nu este un partener pasional si impulsiv. In dragoste aspira la intensitate emotionala profunda si incearca sa fie cat mai galant cu sexul opus. Deseori actioneaza in functie de dispozitia de moment, este vulnerabil si predispus la stari de neliniste ascunsa.

Nu prea poate sa ierte pe cineva care l-a jignit foarte tare, nu este foarte increzator in sine si poate crea impresia unui melancolic pasiv. Daca femeia nu o sa vrea sa aiba grija de Rac si sa-l inteleaga, el cel mai degraba nu ii va acorda atentie.

Ii poti castiga simpatia aratandu-ti dragostea pentru copii, demonstrand o feminitate misterioasa si rafinata, impartasindu-ti visele despre o viata fericita alaturi de persoana iubita.

E mai bine sa nu iti aduci aminte de fostii iubiti sau sa discuti cu el despre generalitati. Capacitatea de a fi puternica si de a-l sustine pe barbatul Rac intr-un moment de tristete poate ajuta la intemeierea unei relatii serioase.

Va fi bine daca Racul timid se va simti langa tine ca un cavaler si va vedea in tine o eroina a unui vechi roman. O astfel de atmosfera va avea un efect benefic asupra virilitatii sale. In general, este mai bine sa nu-l grabesti si sa-l lasi sa parcurga linistit pe rand toate etapele de comunicare si curtare.