Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Horoscopul Miliardarului pentru Rac

Racul este semnul zodiacal cel mai inutil din punct de vedere al finantelor si a imbogatirii. In schimb, aveti o sansa mare, in comparatie cu nativii din alte zodii, sa primiti pe neasteptate, o data in viata sau o data la zece ani, o avere semnificativa, de exemplu, de la “unchiul Sam din America”. Dar, in cazul acesta veti darui si veti da totul “rudelor nevoiase”, dupa care o sa va imprumutati de la ei. Intr-un timp de 24 de ore, Racul poate da dovada de trasaturi de caracter atat de contradictorii precum generozitate si zgarcenie, minciuna si rusine. Caile financiare ale acestui nativ sunt enigmatice. Trebuie sa va indreptati catre succesul financiar raportandu-va la ciclul activitatii solare de 11 ani. Aduceti-va aminte ce se intampla in viata voastra cu 11 ani in urma, daca ati avut un salariu sau venit bun – si asa in fiecare an. Daca Racul s-a dus o data la amanet, el nu va aparea acolo a doua oara. Sa nu aveti incredere in bani si nici sa nu aveti treaba cu ei. Trebuie sa dispuneti de valuta din familie: aur, bijuterii sau imobiliare, pe care le puteti da in chirie.

Astrele si banii

Cand o sa va doriti sa deveniti neaparat un intreprinzator, treceti pe la un prieten care are deja propria afacere. Poate va lecuiti.

Inca o zodie in care s-au nascut oameni destul de instariti, cu toate ca nu sunt intreprinzatori chiar deloc. De obicei, Racul este casnic si retras. Dar, spre deosebire de Taurul increzut, el tot timpul isi face griji pentru situatia materiala. Este foarte secretos si prudent. Indiferent de cat castiga, nu-i place sa cheltuiasca banii. Nu imprumuta pe oricine, ci numai persoanele pe care le cunoaste si in care are incredere 100%. Nu este lipsit de compasiune, poate accepta sa fie sponsor sau sa doneze o suma mare in scopuri caritabile, dar astfel incat sa nu atraga atentia. Deseori, bunastarea Racului se datoreaza parintilor lui. El poate sa continue afacerea familiei si din cauza ca nu-i place sa inceapa ceva nou, preferand sa se ocupe de ce este pus deja pe picioare. Ca businessman, Racul niciodata nu se va implica in afaceri dubioase, oricat de promitator ar fi venitul. El considera ca este mai bine sa platesti taxele si sa dormi linistit.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt august si februarie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 16 iulie 2014 – 11 august 2015; 19 decembrie 2020 – 14 mai 2021.