Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Barbatul Rac

Barbatul Rac nu face parte din persoanele care isi impartasesc gandurile cu un strain. Putini prieteni de-ai lui se pot lauda cu faptul ca stiu ce se intampla in viata si mintea lui. Pentru a-l cunoaste cu adevarat, trebuie sa treci cu el prin foc si apa.

Natura l-a inzestrat cu diverse trasaturi, unele dintre care nu sunt caracteristice firii umane, acestea depind de fazele lunii. Racul pare a fi arogant si nepasator, dar in sufletul lui bun si plin de dragoste intotdeauna se va gasi loc pentru blandete si compasiune. Este predispus sa se supere pe cei din jur. In astfel de situatii, se inchide in sine si trece in tacere peste dezamagire sau insulta. Uneori, poate sa para ca supararea barbatului Rac o sa tina foarte mult, dar nu-i asa. Dupa un timp, Racul revine cu un zambet oribitor, plin de viata si te vei repezi in bratele lui. Uneori, este atat de trist incat si cei din jur isi pierd dorinta de a trai. Dar starea de manire trece repede, pofta de viata a barbatului Rac invinge tristetea si amandoi va bucurati de viata. Da, acest sir de stari sufletesti poate nedumeri pe oricine, dar daca ai hotarat sa-ti legi viata cu barbatul Rac, va trebui sa accepti aceste lucruri. Trebuie sa tii minte, de asemenea, ca aceste accese de tristete au loc in perioadele cand barbatul Rac se teme sa piarda ceva foarte pretios si drag lui. In majoritatea cazurilor, tu ii este cea mai draga. Dovedeste-i ca il iubesti si ii esti loiala, si atunci nu-l vei mai vedea niciodata trist.

Sa vorbim acum despre momentele zilnice, dar destul de importante in viata in doi. Din tinerete, barbatul Rac este atras de bani. Asadar, banii vor fi rivalul tau principal in ce priveste atentia lui. Nu se poate spune ca este o persoana zgarcita, dar nici risipitoare nu este. Fosnetul bancnotelor si zanganitul monezilor din portofel il fascineaza pe barbatul Rac, precum ii fascineaza pe unii sunetul pianului sau al unui instrument de suflat. Dar oricat de multi bani ar avea barbatul din aceasta zodie, el nu se lauda cu ei niciodata. Dimpotriva, in majoritatea cazurilor, Racul va incerca sa arate ca nu are prea multi bani.

Cel mai dificil subiect de discutie – relatia de casnicie. Vei avea noroc daca mama lui va fi o femeie placuta, simpatica si atragatoare. Dar daca totul va fi invers, in momentul in care vei deveni sotia barbatului Rac, va trebui sa te porti foarte frumos cu ea. Sotul isi va compara mereu sotia cu mama, familia proprie cu familia tatalui. Barbatul Rac prefera sa-si petreaca tot timpul liber cu familia. Obisnuit cu o atmosfera calda, plina de afectiune in tinerete, intotdeauna va cere acelasi lucru de la sotia lui.

Barbatul Rac isi alege viitoarea sotie cu grija. Ii ia destul de mult timp sa gaseasca o femeie, care sa raspunda in totalitate cerintelor lui. Ii este foarte frica sa greseasca, pentru ca o casnicie nefericita i-ar putea taia tot cheful sa intemeieze o familie pe termen lung. In momentul in care Racul isi va alege totusi sotia, aceasta va fi coplesita cu cadouri si laudata la toata lumea. Racul va fi mereu alaturi si va taia rapid cheful admiratorilor sa se apropie de ea.

Barbatul Rac este un parinte excelent, putine femei-mame se pot lauda cu sentimente atat de profunde si loialitate fata de copii. Pe langa acestea, barbatul din aceasta zodie este inzestrat cu rabdare nelimitata, dorinta de a fi la curent cu problemele, nelinistile si necazurile copiilor sai.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...