Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Pietrele norocoase ale zodiei Rac

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Rac sunt piatra Lunii (adularul), smaraldul si perla.

Pietrele norocoase ale zodiei Rac

Piatra Lunii rezoneaza cu energia lunara, fiind astfel talismanul cel mai bun pentru cei nascuti la Luna plina. Piatra Lunii aduce noroc in dragoste, este utila in calmarea si stapanirea emotiilor, isi ajuta purtatorul sa gaseasca iesirea dintr-o situatie critica, sa-si rezolve problemele, il inzestreaza cu elocventa si putere de convingere.

O rama de argint intensifica energia si proprietatile curative ale acestei pietre pretioase.

Smaraldul este un talisman foarte puternic, care ofera purtatorului diverse viziuni despre viitor, o intuitie mult mai puternica si o minte limpede.

Pietrele norocoase ale zodiei Rac

Un astfel de talisman isi tine purtatorul departe de depresie, apatie si cosmaruri, il apara de necazuri si forte malefice supranaturale, il protejeaza impotriva ulcerelor de piele si impotriva bolilor, ii intareste sistemul imunitar, ii imbunatateste vederea, alunga suferinta si ghinionul.

Smaraldul este un simbol al cunoasterii si experientei de viata, al linistii, rabdarii si credintei. Incadrat intr-o rama de aur, smaraldul isi protejeaza purtatorul de deochi, vraji si inselaciuni.

Perla este o piatra semipretioasa, aproximativ sferica, de culoare alba, roz sau neagra.

Acest talisman aduce noroc, bunastare si prosperitate. Prelungeste viata purtatorului, il apara de suferinte, de necazuri, de deochi, de furturi si inselaciuni si ii mareste puterea de clarviziune.

Perla reflecta starea purtatorului. Daca aceasta se inrautateste, perla isi pierde din stralucire.

Pietrele norocoase ale zodiei Rac