Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Caracter si Temperament Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt sincere, tandre si afectuoase. Nu-si risipesc sentimentele si emotiile inutil, prefera sa le pastreze pentru cei apropiati. La prima vedere, Racul nu pare atat de bun. Este nevoie de timp pentru a cunoaste si pentru a intelege firea persoanei nascute in aceasta zodie. Racii sunt foarte sensibili, reactioneaza dureros la nedreptate, sunt suparaciosi, dar nu incearca sa contrazica majoritatea. Sunt fermecatori si inimosi, au rabdare si nu-si pierd eu-l. Ii atrag pe toti cei care cauta armonie si intelegere reciproca.

Persoanele nascute in zodia Rac cred in faptul ca destinul este scris in palma fiecaruia si nu poti avea viitorul sub control, si asta le reduce dorinta de a actiona si de a munci. Influenta Lunii asupra starii emotionale a persoanelor nascute in zodia Rac este covarsitoare. Racii sunt sensibili la starea de spirit a celor din jur, in perioade de depresie comunicarea le poate ridica moralul.

Semnul zodiacal Rac este inzestrat cu inteligenta si o memorie extraordinar de buna, care nu trebuie folosita in nici un caz pentru o autoanaliza critica, suparari sau furie.

Este bine daca persoanele nascute in aceasta zodie isi folosesc cunostintele acumulate pentru a lupta, si nu pentru a se pune la adapost. Cu toate acestea, Racii deseori se lasa coplesiti de sentimentul de frica si se retrag odata ce dau de dificultati. Daca trebuie sa faca ceva, imediat se apuca de treaba, dar se si opresc la fel de repede daca intervine frica. Nativii din aceasta zodie au nevoie de timp pentru a lua o decizie, asadar incercati sa nu-i grabiti si sa nu-i presati.