Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Caracter si Temperament Rac

Persoanele din zodia Rac sunt sincere si iubitoare, nu-si risipesc sentimentele, pastrandu-le pentru persoanele apropiate. La prima vedere, Racul nu pare atat de bun. Este nevoie de timp pentru a cunoaste si pentru a intelege firea persoanei nascute in aceasta zodie. Racii sunt foarte sensibili, sufera din cauza nedreptatii, sunt suparaciosi, dar nu se contrazic cu majoritatea. Sunt fermecatori si inimosi, au rabdare si nu-si pierd Eu-l. Ii atrag pe toti cei care au nevoie de armonie si intelegere reciproca.

Persoanele nascute in zodia Rac cred in faptul ca destinul este scris in palma fiecaruia si viitorul nu poate fi controlat, acest lucru le stinge dorinta de a actiona si munci. Influenta Lunii asupra starii emotionale a persoanelor nascute in zodia Rac este covarsitoare. Racii sunt sensibili la starea de spirit a persoanelor din jur, comunicarea le poate ridica moralul in perioade de depresie.

Semnul zodiacal Rac este inzestrat cu inteligenta, o memorie extraordinar de buna, care nu trebuie folosita in nici un caz pentru o autoanaliza critica, suparari sau furie.

Este bine daca persoanele nascute in aceasta zodie isi folosesc cunostintele acumulate ca pe o arma, nu un adapost. Cu toate acestea, Racii deseori se lasa cuprinsi de frica si se retrag cand intampina dificultati. Cand este necesar, merg inainte dar se opresc brusc, paralizati de frica. Nativii din aceasta zodie au nevoie de timp ca sa ia o decizie, de aceea nu ar trebui sa-i grabiti sau sa-i presati.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...