Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Rautacios Rac

Copii mici pana la sfarsitul vietii. Nu sunt capabili sa faca un singur pas fara sfatul parintilor. Pe langa toate acestea, mai sunt si plangaciosi cum n-ati mai vazut. In copilarie sunt paraciosi.

Toti Racii sunt extrem de vulnerabili. Ei pot descoperi o jignire in adresa lor intr-o fraza fara nici un sens. Si cu cat mai mult veti incerca sa-l convingeti pe Rac ca v-a inteles gresit, cu atat mai putin o sa va creada.

Intr-o stare de criza nervoasa, Racul devine isteric si se comporta oribil. Mai mult, o sa va coste scump incercarile de a-l scoate din aceasta stare, va fi doar mai rau. Cel mai bine este sa-l lasati in pace, dupa un timp el se va linisti singur.

Racul are probleme din cauza afectiunii pentru trecut. Candva demult, in copilarie, totul era mai bine: si cerul era mai albastru, si iarba mai verde, si oamenii mai buni. Vaicarelile lui din acest motiv sunt in stare sa scoata din minti pe oricine.

La fel, Racul nu iubeste sa se desparta de oamenii care-i sunt scumpi. Pe ei va incerca sa-i atraga prin orice mijloace. Dar si cei, pe care ii va iubi, vor avea tot sprijinul si ajutorul lui. In schimb, cu persoanele, care nu ii sunt apropiate, Racul va fi indiferent pana la cruzime. La fel se va comporta si cu cei care il vor dezamagi.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...