Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Femeia Rac

Unul dintre subiectele de discutie preferate ale femeii Rac este situatia financiara a partenerului. Sa nu crezi ca aceasta curiozitate vine doar din dorinta de a-i risipi banii pe haine si bijuterii. Nu este asa. Femeia Rac va incerca sa faca tot posibilul sa suplineasca bugetul persoanei iubite, ajutand si cu sfaturi, si cu fapte.

Femeile din zodia Rac pot fi impartite in doua categorii. Cele din prima categorie au un caracter bland si retinut, sunt sensibile si delicate, cele din a doua categorie sunt foarte posesive. Pentru Racul posesiv nu are importanta ce simti pentru el, daca te-a prins, va incerca sa nu-ti dea drumul. Ai putea sa scapi numai daca-ti pierzi toata averea.

Daca te-ai casatorit cu femeia Rac, nu trebuie sa uiti de unele reguli, care trebuie mereu respectate pentru ca relatia sa mearga perfect. Nu o judeca, nu-i sublinia defectele, nu rade de ea si nu o respinge, pentru ca este foarte sensibila si suparacioasa, iar uneori si plangacioasa. De asemenea, este important sa-ti respecti socrul, si mai ales soacra.

Femeia Rac deseori isi pierde increderea in frumusetea ei. Considera ca nu este atat de frumoasa pe cat ai vrea tu sa fie. Prin urmare, trebuie s-o convingi mereu ca nu este asa. La fel trebuie sa faci si in ceea ce priveste gatitul. Femeia Rac uneori are impresia ca nu gateste bine, desi ar putea sa concureze in acest domeniu si cu bucatari profesionisti. Bucataria este unul dintre locurile ei preferate din casa.

Femeia nascuta in zodia Rac este foarte emotiva. Daca nu o iubesti, ar fi mai bine sa-ti gasesti pe altcineva. De asemenea, nu trebuie sa glumesti cu ea pe acest subiect, s-ar putea sa o ranesti prea tare si sa nu-si revina in scurt timp. Daca va simti ca o iubesti, iti va ramane fidela toata viata, dar se va astepta la aceeasi atitudine din partea ta. Racul tinde sa posede si sa stapaneasca, asa este firea lui. Femeia din aceasta zodie nu va imparti ce-i al ei pentru nimic in lume.

Femeia Rac nu are calitati sau abilitati speciale, rareori devine un lider si considera ca e mai bine sa-si pastreze dragostea si emotiile pentru persoanele dragi. Nu putem spune ca este o persoana care lupta sa-si apere interesele. Daca ceva important nu va merge cum vrea ea, femeia Rac va ofta pe ascuns si va astepta momentul in care totul se va rezolva fara sa se implice. Rezistenta si rabdarea se numara printre principalele calitati ale femeii din aceasta zodie.

Femeia Rac va face orice pentru persoanele apropiate. Daca va fi nevoie, va fi capabila si de fapte eroice. Nu te va lasa in nici un caz la greu, iti va ramane loiala si te va ajuta sa depasesti orice necaz.

Femeia Rac este o mama minunata, isi ingrijeste si isi alinta copiii, intotdeauna ii linisteste si ii ajuta. Acorda atat de multa atentie si dragoste copiilor incat acestia deseori devin narcisisti.