Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Horoscop Sexual Rac

Nativii din zodia Rac sunt foarte sensibili si tind spre o apropriere intima cat mai mare de partener. Pentru ei probabil a fost inventata pozitia “Lotus”. Dupa ce au incercat-o odata, este putin probabil sa mai creada ca exista metode prin care se pot apropia de partener si mai mult. Asadar, trebuie sa te pui in pat, sa-ti desfaci larg picioarele si sa te misti cu partenerul intr-un ritm lent, dar intens. Ar fi pacat sa nu te folosesti de sensibilitatea Racilor. Apropie-te cat mai mult de partener pentru a-i permite sa te simta cu tot corpul.

Pozitia Lotus preferata de nativii zodiei Rac

Un mod rapid si eficient de a-i incalzi pe Raci este sexul oral. Ii face sa innebuneasca de placere. Pozitia perfecta este “Lotus”, intrucat Racii, mai mult ca oricare alti nativi din zodiac, cauta in sex o uniune fizica si emotionala completa. Cei nascuti in zodia Rac nu au nicio retinere in exprimarea preferintelor sexuale, mai mult de atat, cer ca partenerul sa dea dovada de catusi de putina imaginatie.

Relatiile sexuale sunt vazute de nativii din zodia Rac ca o capitulare neconditionata, asa ca ambii parteneri trebuie sa aiba incredere deplina unul in celalalt pentru a iubi fara retineri si pentru a nu se gandi la o posibila tradare. Daca ambii parteneri ajung sa fie pe aceeasi lungime de unda, la final ii asteapta un orgasm simultan fantastic.

Pozitia Boa preferata de nativii zodiei Taur

Nativii din zodia Rac rareori sunt entuziasmati de propriul grad de excitare la fel de mult cum sunt entuziasmati atunci cand isi privesc partenerul in culmea extazului. O alegere buna pentru reprezentantii acestui semn zodiacal pot fi oglinzile pe tavanul din dormitor. Iar pozitia “Boa”, recomandata si Scorpionilor, si pozitia “Delfinul” potrivita Pestilor ii vor ajuta sa-si prelungeasca placerea si sa-si satisfaca pe deplin firea sensibila.Zone erogene Rac

Pozitia Delfin preferata de nativii zodiei Taur

Atat femeilor, cat si barbatilor din zodia Rac le plac la nebunie saruturile lungi condimentate cu mici muscaturi. Se stie ca acestea ii duc la orgasm, dar zona cea mai sensibila este totusi pieptul. Ambele sexe reactioneaza intens la stimularea orala si manuala a sfarcurilor. Mangaierea gingasa a pieptului cu varful degetelor declanseaza o puternica dorinta sexuala.

Un sfat pentru femeile care fac dragoste cu un Rac: pentru a-l excita la maxim, mangaiati-l usor cu mana pe piept.