Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Dieta zodiacala pentru Rac

Nativul din zodia Rac deseori incearca sa-si suprime nemultumirile banale mancand in exces. In acelasi timp, el crede ca tot ce este comestibil, este si sanatos. Baga in gura tot ce prinde, riscand astfel sa-si provoace indigestie. Cheia acestui semn zodiacal spre o silueta perfecta este ascunsa in psihic. Totul depinde de atitudinea lui fata de mancare si, mai ales, fata de kilogramele in plus. Cura de slabire astrologica pentru Rac consta in determinare interioara, autotraining. Chiar daca a luat o gustare intre mese, trebuie sa incerce sa nu se gandeasca la asta si atunci ii va fi mai usor sa lupte cu consecintele. Mai mult, acesti nativi simt nevoia maxima de a se ascunde uneori de ochii lumii pentru a se odihni si pentru a avea grija numai de ei.

Racii si-ar putea perfectiona corpul si prin exercitii pentru slabit, yoga, arte martiale si alte metode care antreneaza nu doar fizicul, ci si psihicul. Datorita acestui lucru, Racii reusesc sa slabeasca, de exemplu, iarna, cand nativii din alte zodii se ingrasa putin. O orientare spre rezultat nu-i va permite Racului sa devina lenes si sa renunte, si putin cate putin cura de slabire va da rezultate – kilogramele in plus vor disparea unul dupa altul.

Alimentele recomandate in dieta de slabire a Racului: fructele de mare, in special crabii. Din darurile pamantesti cele mai potrivite sunt cele care cresc mai aproape de sol: cartofii, varza, castravetii, salata. Din fructe – struguri, lamaie, cocos.