Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Horoscop Erotic Rac

Femeia Rac

Femeia Rac este o femeie foarte seducatoare si o mare amatoare de placeri senzuale. Cu toate acestea, in relatiile cu sexul opus isi creeaza imaginea unei femei rece si greu de cucerit.

Considera ca dorinta ei este o slabiciune si nu vrea ca barbatii sa vada ca are slabiciuni. Femeia Rac depune mult efort pentru a fi puternica si independenta. Este foarte sensibila, se excita repede, dar deseori pare sa fie rece, pentru ca isi ascunde pasiunea si senzualitatea. Dupa o noapte de dragoste, evita sa se mai intalneasca vreodata cu partenerul, iar daca acest lucru este imposibil, devine capricioasa si irascibila.

Femeia Rac se va simti excelent cu un barbat rabdator si atent, pentru care indeplinirea dorintelor ei ar fi o prioritate, dar din pacate foarte putini barbati isi pun partenera pe primul loc.


Barbatul Rac

Barbatul Rac are in urma lui un lung rand de femei suparate si parasite. Nu este totusi genul de om caruia sa-i fie mila. Este egoist, destul de snob si orgolios. Femeile cu mai multa experienta il evita. In schimb, el stie sa seduca fete tinere, dar in scurt timp se plictiseste si le paraseste.

Este atragator, dar in pat nu se gandeste decat la el si uneori are un comportament batjocoritor si cinic. Este un partener potrivit pentru femeile care au o inclinatie spre masochism. Toata viata intima a barbatului Rac are ca prioritate sanatatea lui.

Nativul din Rac nu este facut pentru casnicie. Mereu incearca sa-i domine pe toti cei din jurul lui, iar sotia lui deseori ajunge sa fie nefericita si retrasa. Exista totusi si exceptii, cand barbatul Rac da de o femeie mai puternica si exigenta.


Compatibilitate perfecta cu: Taur, Scorpion

Compatibilitate medie cu: Gemeni, Fecioara, Pesti, Leu

Incompatibili cu: Balanta, Capricorn