Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Erotic Rac

Femeia

Este o femeie foarte seducatoare, care cauta tot timpul placerea senzuala. Dar, oricat de ciudat ar fi, in relatia cu barbatii isi creeaza imaginea unei femei rece si greu de cucerit.

Ea considera ca dorinta ei este o slabiciune, pe care barbatul o vede, si nu vrea sa arate ca are slabiciuni. Femeia Rac depune mult efort pentru a fi puternica si independenta. Dar este sensibila si se excita usor, incearca sa-si ascunda pasiunea si de multe ori pare sa fie rece. Dupa o partida de dragoste, evita sa se mai intalneasca vreodata cu partenerul, iar daca acest lucru este imposibil, devine capricioasa si irascibila.

Daca intalneste insa un barbat rabdator si atent, care ar putea sa nu se gandeasca decat la indeplinirea dorintelor ei, ea se va simti excelent in pat cu el. Dar trebuie sa mentionam faptul ca exista foarte putini barbati capabili sa faca astfel de sacrificii.

Barbatul

In urma lui exista un lung rand de femei suparate si parasite. Dar el nu este genul de persoana, careia sa-i fie mila. Este egoist, destul de snob si orgolios. Femeile cu mai multa experienta il evita. In schimb, el stie sa seduca fete tinere, dar le paraseste foarte rapid pentru ca se plictiseste.

Cu toate ca este sexy, in pat nu se gandeste decat la el si uneori are un comportament batjocoritor si cinic.

Foarte bine se pot simti cu el partenerele care au o inclinatie spre masochism. Toata viata lui intima este motivata de sanatatea lui. Casatoria, dupa parerea lui, este o amenintare pentru libertatea lui. Nu este facut pentru casnicie, deoarece incearca sa domine toata lumea din jur. Sotia lui este o fiinta nefericita si retrasa.

Dar pot exista si exceptii, daca nimereste o femeie mai puternica si mai severa.

Compatibilitate perfecta cu: Taur, Scorpion
Compatibilitate medie cu: Gemeni, Fecioara, Pesti, Leu
Incompatibili cu: Balanta, Capricorn