Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Racul la Serviciu

Racii nu sunt cei mai buni candidati pentru pozitii de conducere si, cu toate ca ei isi inteleg slabiciunile, Dumnezeu sa te fereasca de astfel de superiori. Ei nu rezista la stres, si, de cele mai multe ori, fie reactioneaza extrem de impulsiv si declara razboi, fie se inchid in ei, si te lasa pe tine si pe colegi sa va descurcati singuri cu problemele. Seful tau Rac te va termina cu schimbarea continua a normelor, cu priviri aspre si cu remarci dure nelalocul lor.

Daca vei cere ajutor, fie iti va propune sa rezolvi problema singur, fie vei primi un raspuns precis, detaliat si complet gresit. Iar daca iti va trece prin cap sa spui ca seful e vinovat ca ai facut o greseala, acesta va spune ca minti. Si din moment ce el nu poate sa raspunda nici pentru greselile proprii, el pur si simplu te va scadea in functie sau te va concedia, ca sa iasa din incurcatura.

Daca colegii-Raci, care mai inainte erau neprietenosi, au devenit dintr-o data amabili cu tine, poti sa fii sigur ca ei se simt vinovati. Este foarte posibil ca o atitudine prietenoasa sa vina de la faptul ca Racul te-a spionat si i-a povestit sefului despre toate gafele tale. De indata ce vei atrage atentia asupra amabilitatii crescute a Racului si ii vei urmari actiunile, iti va fi foarte usor sa-i strici planurile.

Pentru a-l irita pe Rac, sprijina-i pe cat poti toate suspiciunile. De exemplu, dimineata ii poti povesti despre o noua forma foarte grava de gripa, la pranz spune-i ceva de genul: “Cum va simtiti? Sunteti foarte palid la fata.” Spre seara, Racul va incepe sa stranute si sa tuseasca, si daca vei avea noroc, isi va lua concediu medical pentru o saptamana.