Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Cum il cuceresti pe Pesti?


Intelege-ma

Barbatul Pesti simte nevoia sa fie inteles, atunci el va fi fericit. Permite-i sa vorbeasca despre lucrurile importante pentru el, asculta-l cu atentie si, probabil, vei deveni un prieten apropiat pentru el. Puteti face schimb de carti preferate, sa discutati pe teme filosofice, ca totul sa decurga natural si sa se intemeieze o relatie.

Barbatii Pesti sunt atrasi de mistica si magie, asa ca orice discutie sau dezbatere pe tema factorilor care au contribuit la intalnirea voastra si rolul karmei il pot face sa se gandeasca la necesitatea de a inregistra casatoria. Sotia este un sprijin de incredere pentru acest barbat. Ea trebuie sa stie sa primeasca dragostea lui loiala.

Sa nu fii severa sau exigenta, pentru ca barbatii din zodia Pesti sunt foarte vulnerabili si gingasi, oricat de puternici ar parea. O femeie slaba, care are nevoie de suportul si protectia unui barbat puternic, ar putea ramane dezamagita de un barbat din aceasta zodie.

Dar daca simti ca ai destula putere pentru a indrepta energia filosofica a Pestelui in viata de zi cu zi si poti sa ai parte de dragostea sincera si fidelitatea acestui barbat, atunci acesta este probabil tipul de care ai nevoie.

Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...