Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Cum il cuceresti pe Pesti?


Fii intelegatoare

Pentru a fi fericit, barbatul Pesti trebuie sa se simta inteles. Permite-i sa vorbeasca despre lucrurile importante pentru el, asculta-l cu atentie si, probabil, vei deveni pentru el un prieten apropiat. Puteti sa faceti schimb de carti preferate si sa discutati pe teme filosofice pentru ca totul sa decurga natural si sa se creeze temelia unei relatii serioase.

Barbatul Pesti este atras de mistica si magie, prin urmare, orice discutie despre factorii care au contribuit la intalnirea voastra si rolul karmei il poate face sa se gandeasca la necesitatea de a va oficializa relatia. Pentru nativul din aceasta zodie sotia este un sprijin de incredere si trebuie sa se bucure dragostea si loialitatea lui.

Sa nu fii dura sau exigenta, pentru ca, oricat de puternici ar parea, barbatii din zodia Pesti sunt foarte vulnerabili si gingasi. O femeie slaba, care are nevoie de sustinerea si protectia unui barbat puternic, s-ar putea sa ramana dezamagita de un barbat din aceasta zodie.

Daca simti totusi ca poti sa orientezi energia filosofica a Pestelui in directia potrivita si sa te bucuri de dragostea sincera si fidelitatea acestui barbat, atunci probabil este partenerul de care ai nevoie.