Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Caracter si Temperament Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt greu de inteles sau de caracterizat. Au abilitatea de a patrunde in esenta fiintei umane si isi pastreaza calmul chiar si in cele mai dificile situatii. Pestii sunt foarte inteligenti si, din aceasta cauza, exigenti cu cei din jur, sunt romatici si visatori, foarte sensibili si receptivi, sufera cand dau de nedreptate, deseori manifesta sentimentul de teama si ingrijorare. Acesti nativi acorda o mare importanta esentei spirituale ale lumii, iubesc momentele de singuratate, cred in mistere si paranormal, si au o viziune extinsa asupra vietii. Persoanele din aceasta zodie prefera mai mult sa se gandeasca, decat sa actioneze, au o stare de spirit schimbatoare, deseori sufera de depresie.

Zodia Pesti este inzestrata cu inteligenta profunda si generozitate, calitati pentru care este iubita si respectata de lumea din jur. Pestii trebuie sa-si invinga temerile, sa aiba mai multa incredere in sine si sa inteleaga ca trebuie sa se bazeze in primul rand pe ei insisi.

Pestii patrund cu usurinta in esenta oricarei persoane, dar nu si in a lor. Pot in continuu sa-si caute identitatea, dar cauta la nimereala si pana la urma renunta, nestiind cum sa interpreteze ceea ce au gasit.

Reprezentantii zodiei Pesti nu pot fi opriti cu usurinta, in orice situatie gasesc adevarul lor. Unii se nasc extenuati si nu au puterea de a depasi nici macar cele mai simple obstacole. Altii, dimpotriva, sunt plini de energie. Pot fi activi o perioada indelungata, pe parcursul careia majoritatea dintre ei ajung la epuizare, implicandu-se in numeroase activitati pe care nu le pot duce la bun sfarsit si le tot amana pentru ziua urmatoare.

Persoana nascuta in aceasta zodie se va simti asteptata si necesara numai daca va fi cautata sau invitata la intalnire de mai multe ori, abia atunci va intelege ca este cu adevarat dorita. Pestii sunt probabil cea mai fidela si afectuoasa zodie.

Nativii din aceasta zodie manifesta pentru toate un interes deosebit. Nu exista lucruri care dupa parerea Pestilor nu merita sa fie bagate in seama, dar s-ar putea sa nu existe nici persoane atat de talentate si inteligente cum sunt cele nascute in zodia Pesti. Perfectionarea necesita efort si perseverenta. Pestii sunt pusi sa aleaga intre bine si rau, afaceri cinstite si infractiuni, generozitate si egoism.