Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Caracter si Temperament Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt greu de inteles sau de caracterizat. Au abilitatea de a patrunde in esenta fiintei umane si isi pastreaza calmul chiar si in cele mai dificile situatii. Pestii sunt foarte inteligenti si exigenti din aceasta cauza cu cei din jur, sunt romatici si visatori, foarte sensibili si receptivi, sufera cand se confrunta cu nedreptatea, uneori sunt fricosi si ingrijorati. Deseori, Pestii acorda o mare importanta esentei spirituale ale lumii. Iubesc momentele de singuratate, cred in mistere si paranormal si au o viziune extinsa asupra vietii. Persoanele din aceasta zodie prefera mai mult sa se gandeasca decat sa actioneze, starea lor de spirit se schimba frecvent, deseori sufera de depresie.

Zodia Pesti este inzestrata cu inteligenta profunda si generozitate, calitati pentru care este iubita si respectata de catre persoanele din jur. Pestii trebuie sa-si invinga temerile, sa aiba mai multa incredere in sine, sa inteleaga ca trebuie sa se bazeze in primul rand pe ei insisi.

De obicei, Pestii patrund in esenta oricarei persoane, dar nu si in a lor. Ei pot in continuu sa-si caute propria identitate. In acelasi timp, cauta la nimereala si pana la urma renunta, nestiind cum sa interpreteze ceea ce au gasit.

Pestii nu pot fi opriti cu usurinta, in orice situatie ei gasesc adevarul lor. Unii se nasc extenuati si nu au puterea de a depasi nici macar cele mai simple obstacole. Altii, dimpotriva, sunt plini de energie. Pot fi activi o perioada indelungata, pe parcursul careia majoritatea dintre ei ajung la epuizare, implicandu-se in numeroase activitati pe care nu le pot duce la bun sfarsit si tot le amana pentru ziua urmatoare.

Persoana nascuta in aceasta zodie se va simti asteptata si necesara numai daca va fi cautata sau invitata la intalnire de mai multe ori, abia atunci va intelege ca este cu adevarat dorita. Pestii sunt probabil cea mai fidela si afectuoasa zodie.

Pestii sunt interesati de toate si interesul manifestat de ei este deosebit. Nu exista lucruri care dupa parerea Pestilor nu merita sa fie bagati in seama, dar s-ar putea sa nu existe nici persoane atat de talentate si inteligente cum sunt persoanele nascute in zodia Pesti. Perfectionarea necesita efort si perseverenta. Pestii sunt pusi sa aleaga intre bine si rau, afaceri cinstite si infractiuni, generozitate si egoism.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...