Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Femeia Pesti

La fel ca si toata lumea, femeia Pesti nu este perfecta, dar este fermecatoare si atragatoare, si pentru multi barbati este acea iubita mult ateptata, la care au visat toata viata. Nu este de mirare, pentru ca femea Pesti in niciun caz nu incearca sa fie mai presus de partenerul ei sau sa-i raneasca cumva orgoliul. Femeia Pesti ii va permite cu bucurie sotului sa o ajute sa se imbrace, se va aseza cu placere sa asculte ce are de zis fara sa-l intrerupa. In schimb, se asteapta de la el la grija si protectie. Cu femeia Pesti ai parte de armonie, confort si liniste.

Femeia Pesti este delicata, eleganta, buna la suflet si irezistibil de dulce. O conversatie cu femeia din zodia Pesti ii permite barbatului sa scape de povara grea de dificultati si probleme si sa se relaxeze, iti creeaza impresia ca te afli langa un foc cand afara e viscol.

Femeia Pesti uneori pare ca vine dintr-o alta lume si face fata cu greu dificultatilor intalnite in lumea noastra. Caldura in relatie, naivitatea, incapacitatea de a-si rezolva problemele fara ajutorul altora sunt trasaturi de caracter pe care le arata foarte des oamenilor din jur.

Starea interioara a femeii Pesti se schimba foarte des. Este o persoana foarte sensibila, capabila sa planga zile in sir, uitandu-se la tine cu repros, de parca ai omorat vreun animalut in fata ei. Femeia din zodia Pesti iubeste sa se arate neputincioasa si pentru asta deseori se afunda intr-o stare de depresie. Partenerul trebuie sa o forteze sa-si schimbe impresiile gresite si sa o ajute sa depaseasca ezitarea si nehotararea.

Mama Pesti ofera copiilor ei toata dragostea in afara de o mica parte oferita sotului. In plus, este mult mai tandra cu copilul cel mai slab, bolnav sau mai putin atragator. Femeia Pesti poate sa sacrifice de dragul copiilor tot ce are. Cu toate acestea, fiind blanda si moale, mama Pesti nu poate sa-si invete copiii sa fie puternici si perseverenti, si nu-i poate obliga sa respecte standardele de conduita.

Femeia Pesti va oferi sotului ei cu placere privilegiul de a castiga banii necesari pentru ea si pentru familie, evitand sa se implice in afaceri. Cu toate acestea, daca situatia financiara o va cere, ea (fara o mare dorinta totusi) va incerca sa-si ajute sotul sa se descurce cu dificultatile, reducand din propriile cerinte, dar asta nu inseamna ca se va duce la munca.

Sa nu uiti niciodata data zilei ei de nastere, data nuntii voastre sau zilele in care au avut loc alte evenimente importante, asta ar supara-o foarte tare.