Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Horoscop Sexual Pesti

Vulnerabilii si gingasii Pesti ar trebui sa ajunga la o stare de euforie sexuala si emotionala in pozitia senzuala si romantica “Delfin”. Partenerii trebuie sa stea pe o parte, foarte aproape unul de altul, dar sa aiba suficienta libertate in miscare. Nu trebuie sa tina cont de ritm. Important este sa aiba posibilitatea de a se mangaia reciproc si de a-si sopti la ureche tot felul de obscenitati! Pas cu pas vor ajunge garantat la un orgasm fantastic!

Pozitia Delfin preferata de nativii zodiei Pesti

Daca te-ai nascut in zodia Pesti, ai seductia in sange! Poti gasi intuitiv zonele erogene secrete ale partenerului. Nativii din zodia Pesti sunt si mari idealisti, de aceea au cerinte foarte mari de la parteneri. Sexualitatea Pestilor delicati si visatori isi ia energia din emotiile care ii coplesesc. Desi sunt constienti de faptul ca atrag sexul opus cu aspectul lor fizic, Pestii deseori se prefac cuceriti si se lasa dusi de val.

Picioarele de la varful degetelor si pana sus de tot sunt o intreaga zona erogena. Daca partenerul tau este un Pestisor, mangaie-i mai des picioarele, pisca-l usor, saruta-i degetele. Pozitia “Lotus” le ofera nativilor din aceasta zodie o placere adevarata emotionala si fizica, iar “Boa” le promite realizarea celor mai ascunse fantezii erotice.

Pozitia Lotus preferata de nativii zodiei Pesti

Pestii manifesta interes pentru tot felul de mistere si taine. Propune-i nativului din aceasta zodie un joc erotic distractiv ca preludiu: de exemplu, te intalnesti intamplator cu o persoana necunoscuta foarte atragatoare si faci cu ea sex spontan. Uite asa: rapid si fara sa stai pe ganduri. Inocenta si depravarea combinate intr-o singura persoana – astia sunt Pestii!


Zone erogene Pesti

In momentul in care vei avea nevoie de o atmosfera perfecta pentru a face dragoste, tine cont de urmatoarele lucruri: Pestii iubesc caldura si apa. Asadar, poti folosi o plapuma electrica, un pat cu apa sau o baie confortabila pentru amandoi.

Pozitia Boa preferata de nativii zodiei Pesti

Talpa piciorului este locul cel mai sensibil al persoanelor nascute in zodia Pesti. Un masaj delicat al talpilor, atingerile usoare cu o pana si sarutarea degetelor, de asemenea, le-ar aduce multa placere. Atinge-ti partenerul prin miscari circulare cu varful degetelor de la glezna pana la degete. Pentru a-l excita la maxim, mangaie-i degetele de la picioare si musca-le usor.

Femeile Pesti iubesc sa-si excite partenerul cu picioarele. O fac cu atentie, strangand delicat organele genitale intre talpi.