Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Pestii la Serviciu

Este putin probabil sa intalnesti multi Pesti in coridoarele puterii sau ocupand functii responsabile. Pestii nu suporta gandul de a sta la lucru toata ziua, cinci zile pe saptamana, an dupa an. Ei considera ca o astfel de situatie este o infractiune grava impotriva propriei persoane si a intregii umanitati. In plus, majoritatea corporatiilor se uita cu dispret la iubitorii de a bea coniac in timpul orelor de lucru. Dar te poate mira lista celor mai bogati oameni din lume. Daca vei avea ocazia – uita-te prin Forbes 400 – oricat de ciudat ar parea, sunt foarte multi Pesti acolo.

Daca seful tau e Peste, o sa-l vezi, cel mai degraba, de vreo doua ori pe saptamana. In tot restul timpului – vei fi pe cont propriu. Pestii pot sa dea uneori indicatii sau chiar sa critice, daca nu te vei descurca cu un proiect important. Cu toate acestea, mult mai mult ii intereseaza meniul pranzului. Hraneste-l pe seful-Pesti pe saturate, serveste-l cu un Martini dublu – si el isi va lua liber pe toata ziua sau se va inchide la el in birou, unde va dormi linistit pana seara.

Colegii tai din zodia Pesti nu ca nu sunt interesati de functia ta, chiar si a lor le este indiferenta. Pe langa acestea, ei viseaza la insule nelocuite si reflecteaza asupra urmatoarei relatii nereusite. In loc sa incerce sa-ti ocupe postul, ei vor prefera sa se planga de soarta lor si sa vorbeasca despre faptul ca ar putea sa faca mai bine lucrul tau.

Pentru a-i suprima pe Pesti, spune-le ca aceste cugetari sunt o cacealma si propune sa va schimbati cu functiile. Dupa ce se vor uita la tine confuz, Pestii vor pleca in graba spre biroul lor. Sa nu-ti faci griji ca le va trece prin cap sa se razbune pentru glumele tale. Desigur, Pestii pot sa se supere, dar vor fi atat de suparati ca ai numit cugetarile lor o cacealma, incat o sa uite de tine.