Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Horoscopul Miliardarului pentru Pesti

Este mai bine sa pui in aplicare rapid si cu curaj ideile tale, decat ale altora. De cate ori s-a intamplat sa va ganditi la ceva si sa uitati de acest lucru, iar dupa un an sa vedeti ca ideea voastra a fost realizata de o alta persoana… Si nu este un plagiat – de vina este “lenea voastra universala”; cu agerimea mintii stati bine, numai ca “mai fricos a fost saracul Ion”. “Tineti-va banii prin banci si prin colturi.” Acest semn zodiacal nehotarat se plange si de memoria lui – isi ascunde banii de la sot sau sotie, si apoi nu poate sa-i gaseasca. Daca ati aduna toate rezervele ascunse prin buzunarele hainelor, ati putea cumpara o masina, cel putin una de spalat.

Astrele si banii

Nu exista oameni maturi. Un om matur este, de fapt, un copil care are bani.

Pestii, in varianta lor clasica, nu au nici cea mai mica idee ce sunt banii si care este valoarea lor reala. Pot avea o adevarata comoara si nici sa nu-si dea seama de acest lucru, sau dimpotriva, pot crede ca au totul atunci cand sunt, de fapt, saraci lipiti pamantului. In general, nu sunt practici deloc, pot fi mintiti cu usurinta, de aceea grija pentru aspectul material el vietii lor, este dusa, de obicei, de persoana apropiata. Nu prea se pricep la afaceri, in cazul cel mai bun se bazeaza pe intuitie. Sunt oameni modesti, care imbogatesc omenirea cu idei geniale, datorita carora altii fac milioane.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt aprilie si octombrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 6 iunie 2010 – 9 septembrie 2010; 22 ianuarie 2011 – 4 iunie 2011.