Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Pestii la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferii Pesti se baga peste tot, nu acorda prioritate cand trebuie si, in general, sunt destul de iresponsabili. Pestii comit 8,4% din accidente, de obicei pentru ca nu observa semnul de circulatie.

Acesti nativi visatori ocupa locul 4 in raiting-ul conducatorilor care nu respecta regulile si beneficiaza de asigurari. Agentii de asigurari si astrologii ii indeamna sa fie mai atenti cand calatoresc in “lumea reala”.

Stilul de a conduce: La volan sunt la fel de lenti ca in viata. Sunt visatori si ii lasa pe altii sa-i depaseasca. Si chiar daca drumul le ia prea mult timp, nu le pasa deloc. N-are nimic. Sunt fericiti ca-si au ingerul pazitor alaturi.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: In nici un caz sa nu va enervati. Daca ii spuneti soferului Pesti ca merge prea incet, acesta chiar se va bucura.

Automobil: – un “Bugatti” asemanator unui submarin sau un Bentley. Denumirea acestei marci are ceva ce te atinge la inima, si te face sa visezi. Si sa fie neaparat de culoare mov! Daca o s-o loviti, se va transforma intr-un roz pal. O poveste, nu o masina! Pestii adora spalatoria auto, dar nu intotdeauna din cauza curateniei – ii pasioneaza procesul de spalare in sine. Astfel, o masinuta eleganta si sclipitoare va fi exact pe placul lor, pentru ca astfel de masinute trebuie sa luceasca de curatenie mereu spre deosebire de tot felul de jeep-uri si masini de teren.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...