Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Pestii la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferii Pesti se baga peste tot, nu acorda prioritate cand trebuie si, in general, sunt destul de iresponsabili. Pestii comit 8,4% din accidente, de obicei, pentru ca nu observa semnul de circulatie.

Acesti nativi visatori ocupa locul 4 in rating-ul conducatorilor care nu respecta regulile. Agentii de asigurari si astrologii ii indeamna sa fie mai atenti cand calatoresc in “lumea reala”.

Modelul automobilului preferat de zodia Pesti

Stilul de a conduce: La volan sunt la fel de lenti ca si in viata. Sunt visatori si ii lasa pe altii sa-i depaseasca. Nu le pasa daca dureaza prea mult sa ajunga la destinatie. N-are nimic. Sunt fericiti ca-si au ingerul pazitor alaturi.

Recomandari pentru cel de langa sofer: In niciun caz sa nu te enervezi. Daca ii vei spune soferului Pesti ca merge prea incet, asta chiar se va bucura.

Automobil: Un Bugatti asemanator cu un submarin sau un Bentley. Denumirea acestei marci are ceva ce te atinge la inima si te face sa visezi. Si sa fie neaparat de culoare mov! Daca o s-o lovesti, se va transforma intr-un roz pal. O poveste, nu o masina! Pestii adora sa mearga la spalatorie, dar nu neaparat din cauza curateniei – ii pasioneaza procesul in sine de spalare a masinii. Asadar, o masinuta eleganta si sclipitoare va fi exact pe placul lor, pentru ca, spre deosebire de tot felul de jeep-uri si masini de teren, astfel de masinute intotdeauna trebuie sa luceasca de curatenie.