Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Rautacios Pesti

Aceste fiinte mediocre, cu ochii umezi in permanenta, in general traiesc in lumea din imaginatia lor, care difera mult de cea reala. Ei interpreteaza orice eveniment sau informatie asa cum le place lor, sau asa cum le convine. Din cauza imaginatiei extrem de dezvoltate, ei confunda adesea realitatea cu fictiunea, isi creeaza iluzii in care cred cu adevarat.

Multi nativi din zodia Pesti au obiceiul urat de a promite mai mult decat sunt in stare sa faca. Acest lucru de asemenea are legatura cu perceperea gresita a realitatii. In momentul in care ei iti promit ceva, pentru ei aceasta promisiune este un lucru deja indeplinit. Dar si mai rau este cand Pestii incep sa-si caute scuze pentru ceea ce n-au facut.

Este inutil sa ii certati pentru minciuna, nepasare sau delasare. Astfel de oameni mereu ii vor gasi pe cei vinovati, pe cei care “i-au adus in aceasta stare”, care i-au obligat sa procedeze in acest fel, cei care s-au folosit de slabiciunile lor… etc.

Responsabilitatea si Pestii – sunt doua concepte incompatibile. Ei ignora orice problema care apare in viata lor si lasa lucrurile sa evolueze de la sine, fara sa intervina, cu speranta ca totul se va termina cu bine in final.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...