Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Horoscop rautacios Pesti

Aceste fiinte mediocre, cu ochii in permanenta umezi, traiesc in general intr-o lumea din imaginatia lor, foarte diferita de cea reala. Interpreteaza orice eveniment sau informatie asa cum le place lor sau asa cum le convine. Avand o imaginatie extrem de dezvoltata, adesea confunda realitatea cu fictiunea si isi creeaza iluzii in care cred cu adevarat.

Multi nativi din zodia Pesti au obiceiul urat de a promite mai multe decat pot face. Aceasta problema, de asemenea, vine din perceperea gresita a realitatii. In momentul in care nativul din zodia Pesti iti promite ceva, pentru el aceasta promisiune este deja indeplinita. Foarte enervant este cand incepe sa-si caute scuze pentru ceea ce n-a facut.

Nu are rost sa-i certi pe Pesti pentru minciuna, nepasare sau delasare. Nativii din aceasta zodie mereu ii vor gasi pe cei vinovati, pe cei care “i-au adus in aceasta stare”, care i-au obligat sa procedeze intr-un anume fel, s-au folosit de slabiciunile lor etc.

Responsabilitatea si Pestii sunt doua concepte incompatibile. Persoanele nascute in aceasta zodie ignora orice problema care apare in viata lor si lasa lucrurile sa evolueze de la sine, fara sa intervina, cu speranta ca totul se va termina cu bine in final.