Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Erotic Pesti

Femeia

Lumea ei – este o lume de actori, artisti si scriitori. Ea traieste intr-un regat de dorinte si vise creat de ea. Erotismul ei se manifesta in joc, in “dramaturgia” de dragoste, dar nici intr-un caz in apropierea fizica.

Si cu toate ca ea incearca in imaginatia sa bogata sa-l transforme pe partener intr-un print, firea mai putin pasionala nu ii aduce multa placere in pat. Viata ei trece in asteptarea unei minuni, in speranta ca va intalni pe acel barbat care o va acoperi cu petale.

De regula, barbatii nu se intorc la ea, deoarece nu prea iubesc lacrimile romantice in timpul mangaierilor in pat. Ea nu intelege ca in sex este nevoie sa stii sa si dai, nu doar sa iei, si acest lucru o duce intr-o stare de melancolie. Ca persoana, are un suflet bun si multi baieti tineri au parte de prima experienta sexuala in bratele ei. In casnicie isi poate insela sotul de numeroase ori, dar nu poate sa explice motivele infidelitatii sale.

Barbatul

Barbatul nascut in aceasta zodie este foarte senzual. Lumea lui interioara este plina de contraste si retrairi, iar aspectul erotic ocupa un loc destul de important. Senzualitatea lui excita femeile si le ofera placeri extraordinare.

Dar el respinge orice tentativa a lor de a patrunde in sufletul lui. Iar daca femeia insista, el pleaca neobservat, dandu-i de inteles femeii ca este un “motan care se plimba singur”. El intelege perfect ca femeia “iubeste cu urechea” si este capabil sa o innebuneasca prin vorbe. Nici cei mai buni prieteni ai lui nu sunt la curent cu relatiile lui intime. El se multumeste sa se bucure de cuceririle lui in singuratate.

In suflet, barbatul Pesti este un colectionar, dar un colectionar ce apreciaza ceea ce a obtinut. Se casatoreste din propria dorinta, cu toate ca nu simte nevoia mare de a avea sotie sau copii. Viata de familie este stabila, dar sotiei ii lipseste sinceritatea lui.

Compatibilitate perfecta cu: Taur, Rac, Capricorn, Scorpion, Fecioara
Compatibilitate medie cu: Gemeni
Incompatibili cu: Berbec, Leu