Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Horoscop Erotic Pesti

Femeia Pesti

Lumea femeii Pesti este o lume de actori, artisti si scriitori. Traieste intr-un regat de dorinte si vise creat de ea. Erotismul ei se manifesta in jocuri, in dramaturgie, dar nicidecum in momente de apropiere si intimitate.

In imaginatia ei bogata, isi transforma partenerul in print, dar nefiind foarte pasionala din fire, rareori atinge placerea sexuala maxima. Isi traieste viata in asteptarea unei minuni, in speranta ca-l va intalni pe acel barbat care o va imbraca in petale de trandafir.

Multi barbati renunta la ideea de a avea cu ea o relatie de durata, pentru ca nu prea iubesc lacrimile romantice in timpul actului sexual. Femeia Pesti, la randul ei, nu intelege ca si in pat trebuie sa stii sa dai, si nu numai sa iei. Femeia din aceasta zodie este buna la suflet si multi baieti tineri isi traiesc cu ea prima experienta sexuala. In casnicie isi poate insela sotul, dar nu va putea sa explice de ce a facut-o.


Barbatul Pesti

Barbatul nascut in aceasta zodie este foarte senzual. Lumea lui interioara este plina de contraste si emotii, iar aspectul erotic ocupa un loc destul de important. Senzualitatea lui excita femeile si il ajuta sa le ofere clipe de placere extraordinara.

Totodata, barbatul Pesti respinge orice tentativa a partenerei de a patrunde in sufletul lui. Daca femeia insista, se intoarce si pleaca, dandu-i de inteles ca este un “motan care se plimba singur”. Intelege perfect ca femeia iubeste cu urechile si poate sa o faca sa innebuneasca prin vorbe. Nici cei mai buni prieteni ai lui nu stiu mare lucru despre relatiile lui intime. Barbatul Pesti se multumeste sa se bucure de cuceririle sale in singuratate.

Barbatul Pesti este un colectionar, dar este un colectionar care apreciaza ceea ce a obtinut. Se casatoreste din propria dorinta, cu toate ca nu simte ca ar avea nevoie de sotie sau copii. Se bucura de stabilitate in viata familiala, dar nu este suficient de deschis cu sotia.


Compatibilitate perfecta cu: Taur, Rac, Capricorn, Scorpion, Fecioara

Compatibilitate medie cu: Gemeni

Incompatibili cu: Berbec, Leu