Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Pesti Horoscop Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Horoscop 2022 Pesti

Previziuni generale

In anul 2022, nativii din zodia Pesti vor avea posibilitatea sa puna bazele viitorului pe care si-l doresc. In aceasta perioada multi Pesti vor reusi sa-si realizeze planurile, dar ce e mai important trebuie facut in prima jumatate a anului. Daca nu se vor lenevi si pana la sfarsitul verii vor reusi sa faca ceea ce si-au propus, mai departe lucrurile vor decurge fara complicatii.

In anul Tigrului de Apa multi Pesti vor simti mangaierea fortunei, va fi o perioada de mari succese si realizari. A venit timpul pentru afirmare in cariera si realizarea planurilor ambitioase. Pestii trebuie sa dea dovada de determinare si curaj, nu e cazul sa fie modesti si delicati.

Pentru nativii slabi de inger anul Tigrului risca sa devina o perioada de mari incercari. Multi Pesti vor avea totusi de castigat si in acest caz, pentru ca dificultatile le vor intari caracterul si le vor permite sa acumuleze experiente si cunostinte noi. Nativii increzatori in fortele proprii vor obtine rezultate excelente.

Horoscopul le recomanda Pestilor sa-si gaseasca un aliat de nadejde, care ii va ajuta la rezolvarea problemelor si le va oferi sustinere pe plan profesional.

Sanatatea se va mentine buna, insa trebuie acordata mai multa atentie starii morale si psihice. Pestii vor fi predispusi la crize nervoase si stari depresive. O abordare corecta a situatiei le va permite sa le depaseasca usor si rapid.

Horoscop 2022 Pesti: Cariera

Avand un plan bine pus la punct, in anul 2022 Pestii vor reusi sa realizeze multe pe plan profesional. Respectarea cu strictete a pasilor stabiliti va face posibila construirea unei cariere de succes sau dezvoltarea unei afaceri profitabile.

Astrele ii sfatuiesc pe Pesti sa evite riscurile si afacerile dubioase ca sa nu cada prada unor escroci. O mare parte din timp ar trebui dedicata studiilor si dobandirii de abilitati noi.

Tigrul le cere Pestilor sa-si evalueze in mod obiectiv posibilitatile in plan profesional. Cel mai bine le va merge nativilor care activeaza in domenii precum finante, comert sau economie. In ciuda competitiei dure, Pestii vor reusi sa iasa in evidenta.

Singurul lucru de care Pestii nu trebuie sa uite este sanatatea lor. La un moment dat, din cauza suprasolicitarii, s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul unui psiholog.

Rezolvarea problemelor va necesita o abordare rationala si pragmatica. Astfel vor putea fi evitate multe probleme care pot aparea ca urmare a unor actiuni negandite.

Horoscop 2022 Pesti: Bani

In anul 2022, majoritatea reprezentantilor zodiei Pesti vor simti pe propria piele toata “frumusetea” fluctuatiilor financiare. Vor exista situatii in care banii nu vor fi deloc suficienti si, invers, cand Pestii isi vor permite sa traiasca pe picior mare.

Nu exista motive pentru panica, momentele de criza trebuie depasite cu calm, pentru ca in scurt timp vor aparea noi oportunitati de castig.

Pentru ca astfel de oscilatii sa nu afecteze viata si sanatatea nativilor, horoscopul le recomanda Pestilor sa-si asigure din timp bunastarea financiara printr-o planificare corecta a bugetului.

Anul acesta exista riscul ca Pestii sa piarda o suma mare de bani. Daca asa ceva se va intampla, de vina vor fi doar ei si comportamentul lor neserios. Din cauza unor cheltuieli nechibzuite, facute sub impulsul momentului, portofelul nativilor din aceasta zodie s-ar putea goli. Veniturile pur si simplu nu vor tine pasul cu cheltuielile. Astrele ii sfatuiesc pe Pesti sa-si stavileasca apetitul si sa gestioneze rational banii castigati din munca proprie.

Horoscop 2022 Pesti: Dragoste

In anul 2022 multi reprezentanti ai zodiei Pesti vor simti ca primesc o atentie speciala din partea persoanelor de sex opus. Pestii care inca sunt singuri vor avea o multime de admiratori, dar se recomanda sa nu se grabeasca sa intre intr-o relatie – pentru a-si gasi jumatatea va trebui sa analizeze atent multi candidati. O abordare scrupuloasa ii va ajuta sa gaseasca partenerul cu care, si daca nu vor ramane impreuna, vor avea parte de experiente romantice deosebite.

Iar daca vor avea noroc sa intalneasca persoana la care au visat, vor avea sansa sa intemeieze o familie unita si fericita. Astrele le dau nativilor din zodia Pesti un indiciu– jumatatea lor este aproape de tot, s-ar putea sa fie printre persoanele cunoscute.

In timp ce Pestii care inoata liber se vor bucura de o perioada plina de romantism, reprezentantii casatoriti ai acestei zodii se vor confrunta in anul 2022 cu mici probleme in relatii. In anul Tigrului, pot aparea probleme si certuri marunte, care vor necesita rezolvare imediata. Pentru ca lucrurile sa nu ia o intorsatura nedorita, Pestii trebuie sa acorde mai multa atentie celor dragi.