Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este capabil in egala masura sa realizeze multe in viata sau sa nu reuseasca sa faca nimic, iar realizarile lui depind in mod direct de gradul lui de perseverenta. Barbatii Pesti pot fi caracterizati ca persoane neputincioase. Uneori, unii nativi din aceasta zodie isi petrec mult timp visand si rateaza astfel oportunitatile bune sa reuseasca intr-o privinta sau alta.

Sa vorbim despre barbatii Pesti capabili nu numai sa reflecteze, dar sa si actioneze. Un astfel de barbat din zodia Pesti este o alegere excelenta pentru orice dama. Deseori, el lucreaza atat in timpul saptamanii, cat si in weekend sau incepe sa vorbeasca despre criza globala cand vine de la munca. Nu se poate spune ca aceasta caracteristica a barbatului Pesti este un defect, pentru ca desi nu este perfect, el te va ajuta sa devii celebra, iti va oferi lux sau poate totul deodata. Barbatul Pesti nu crede in superstitii, poate sa sustina punctul de vedere al fiecaruia, nu este persoana din partea careia poti auzi dezaprobari sau critici.

Barbatii Pesti inspira incredere, prin urmare prietenii deseori le spun secretele, care pot fi deprimante sau uimitoare. Pestii pastreaza cu sfintenie secretele altor persoane, mai ales daca aceasta a fost intelegerea. Totusi, printre persoanele din aceasta zodie deseori intalnim barfitori, cu toate ca barbatii Pesti sunt destul de tacuti, vorbesc incet si isi analizeaza cu atentie fiecare vorba. Ii asculta pe toti calm si atent, de aceea sunt deseori cautati pentru sfaturi sau recomandari.

Barbatul Pesti este atat de bun cu oamenii din jur, incat ar trebui sa-l aperi de prietenii si oamenii stresanti macar din compasiune. Un barbat din zodia Pesti poate fi suparat cu usurinta. Acesta este probabil unul dintre cele mai neatente si dezorganizate semne din Zodiac.

Avand capacitatea de a patrunde in esenta naturii umane, Pestii rareori gresesc in ceea ce priveste intentiile oamenilor, asadar nu pot fi pacaliti cu usurinta. In acelasi timp, barbatii din zodia Pesti adora sa mai strecoare din cand in cand cate o minciuna, dar minciunile lor sunt total inofensive. Din ce cauza si pentru ce mint – ramane un mister si pentru ei. Poate ca barbatul din acest semn zodiacal iubeste sa aiba propriile secrete mici, existenta carora il face mai increzator si mai sigur pe el.

Barbatul Pesti nu este predispus la indoieli privind fidelitatea iubitei lui, dar daca asa ceva totusi se va intampla, nu iti vei da seama – el stie sa-si ascunda sentimentele. Daca esti geloasa, ar trebui sa nu-i arati acest lucru.

Barbatul Pesti este o adevarata mana cereasca pentru copiii lui. Va juca cu ei in rolul de personaj de basm, le va arata cum sa efectueze diverse trucuri acrobatice, ii va invata sa-si citeasca viitorul in palma s.a.m.d. Fii sigura ca nu vei gasi un parinte mai minunat printre persoanele din alte zodii.

Fii tandra si afectuoasa cu alesul tau, fii atenta la sperantele lui si in nici un caz nu-l forta sa renunte la acestea. Barbatul Pesti nu va ierta asa ceva niciodata. Depune toate eforturile necesare pentru a-i realiza dorintele.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...