Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Rac Horoscop Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Horoscop 2021 Rac

Racii au o fire sensibila si impulsiva, si intotdeauna gasesc motive si de ingrijorare, si de gluma. Si daca glumelei ii fac sufletul oricarei petreceri si anul 2021 o va dovedi inca o data, in ceea ce tine de ingrijorari anul Bivolului va fi o perioada destul de linistita. Nativii din zodia Rac vor invata sa acorde mai putina importanta grijilor pentru sanatate, bani, statut si viata personala. Energia anului 2021 le va armoniza starea interioara si le va conferi incredere in sine. Totusi, tendinta reprezentantilor acestei zodii de a aduna si inmulti va continua sa se mentina pe tot parcursul anului si, datorita acestui fapt, anul 2021 va fi o perioada buna din punct de vedere financiar.

Vara si inceputul toamnei ii vor zgudui un pic pe plan sentimental. O poveste de dragoste s-ar putea sfarsi prin prabusirea iluziilor nativilor din zodia Rac, dar acestia isi vor reveni rapid datorita unei noi intalniri. Reprezentantii zodiei isi vor schiba atitudinea fata de familie si rude, iar apropierea de parinti ii va maturiza din punct de vedere emotional.

Horoscop 2021 pentru barbatii din zodia Rac

In lunile de iarna si o parte din primavara Racii vor avea impresia ca merg cu un tramvai care nu opreste nicaieri. In jurul lor viata va parea ca clocoteste, iar ei vor fi ocupati numai cu munca si rezolvarea problemelor de zi cu zi. Sa stiti ca zodia guvernanta a anului – Bivolul Alb de Metal – va va aprecia efortul si in primavara Racii fie vor avansa pe plan profesional, fie vor obtine castiguri substantiale, pe care vor reusi sa le si inmulteasca. Si dupa aceea mai multe, si mai multe. Aceste lucruri ii vor inspira atat de mult pe barbatii din zodia Rac, incat spre toamna ei vor simti o dorinta acuta de a face ceva placut pentru el insisi. Va recomandam sa nu o faceti. Nu exista nici o indoiala ca acesti bani trebuie pusi deoparte, va veni momentul in care veti avea mare nevoie de ei. Anul 2021 va fi o perioada foarte productiva pentru barbatii Rac inclusiv in ceea ce tine de activitatea de mentor, impartasirea experientelor si transmiterea cunostintelor acumulate. Reprezentantii acestei zodii nici nu s-au gandit vreodata ca experienta lor intr-un anumit domeniu va fi atat de solicitata. Mai mult de atat, prezentarea ei in formatul potrivit (instruire online, tutoriale, coaching) le poate aduce bani frumosi.

Si inca ceva: Racii trebuie sa fie atenti cu orice document, si inainte de a semna ceva, ar fi bine sa consulte un jurist.

Horoscop 2021 pentru femeile din zodia Rac

Femeia Rac este pe de o parte vulnerabila si suspicioasa, iar pe de alta parte – sentimentala si foarte buna la suftlet. Niciodata nu-si arata supararea daca cineva o jigneste, numai cand ramane singura poate sa dea frau liber emotiilor. Lumea din jur nu-si va da niciodata seama ce se intampla in sufletul ei, pentru ca tinde sa-si ascunda grijile sub o masca vesela, va zambi si va glumi chiar daca va fi coplesita de tristete in suflet. Incapacitatea ei de a-si impartasi sentimentele sta de cele mai multe ori la baza tuturor problemelor ei.

Daca femeile din zodia Rac vor invata sa vorbeasca despre ceea ce simt cu adevarat, viata lor se va schimba radical. Zodia guvernanta a anului – Bivolul – iubeste sinceritatea si ii va ajuta pe toti cei care vor alege aceasta cale. Pe langa acestea, in anul 2021 femeia Rac s-ar putea sa traiasca o poveste de dragoste foarte frumoasa si asta se poate intampla chiar la munca, sau intr-o deplasare in interes de serviciu. Care va fi finalul depinde exclusiv de decizia reprezentantelor acestui semn zodiacal, si va trebui sa se gandeasca de cinci ori inainte sa o ia. Femeile casatorite din zodia Rac, dupa o mica criza in familie, vor avea parte de a doua luna de miere. Si s-ar putea sa dureze destul de mult daca sotul nu se va zgarci la complimente si gesturi romantice.

Sanatate

Din cauza contradictiilor interioare continue sistemul nervos al Racilor este in alerta permanenta. Din cauza sensibilitatii si firii suspicioase, chiar si afectiunile minore ale Racilor se pot transforma in probleme grave. Racii sunt capabili sa dezvolte o boala numai gandindu-se mai mult la ea, de aceea singurul lucru corect pe care il pot face in anul 2021 este sa-si evalueze obiectiv starea de sanatate si sa nu se lase prada panicii si temerilor irationale. Este important ca nativii din zodia Rac sa fie linistiti si sa aiba un obiectiv vizibil, atunci tot efortul va fi indreptat spre obtinerea rezultatelor, si nu spre dezvoltarea ipocondriei. Si nu va mai fi nevoie de examene medicale.

Finante

In anul 2021 Racii vor renunta sa mai traiasca dupa regulile care i-au limitat mult timp. Vor inceta sa se teama ca pot ramane fara bani, relatii, rezerve, saraci si bolnavi. Viata le va oferi continuu indicii ca anume acum trebuie sa se miste repede ca sa obtina rezultate mai bune. Si depasirea temerilor intr-adevar ii va conduce spre realizari. Vor fi rezultate noi si in cariera, si pe plan financiar, si in ceea ce tine de achizitii importante. Toate acestea se vor inmulti cu abilitatea Racilor de a face economii si investitii. Problema e ca reprezentantii acestei zodii deseori uita de “zeciuiala” – bani, care trebuie dati neaparat in scopuri caritabile sau pentru a-i ajuta pe cei apropiati, iar aceasta asigura acel flux de energie care trebuie sa curga continuu pentru generarea de venituri noi. De indata ce Racii isi vor schimba pozitia fata de acest subiect, totul va incepe sa mearga mult mai usor.