Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop 2020 Pesti


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop 2020 Pesti

Pentru nativii din zodia Pesti, Sobolanul de Metal anunta un an foarte interesant si bogat in evenimente. Sirul nesfarsit de evenimente va face contrast frumos cu rutina, fapt din care Pestii vor avea numai de castigat. In anul 2020, reprezentantii acestei zodii vor lega cu usurinta relatii noi si vor reusi sa castige admiratia si respectul unor oameni interesanti si utili. Sobolanul Alb ii va bucura cu rezultate bune in tot ceea ce tine de autoperfectionare, dar important este sa nu forteze totusi evenimentele si sa se simta in armonie cu propria persoana.

Afaceri, cariera, bani. Incercati sa fiti mai retinuti in exprimarea criticilor, iar cel mai bine ar fi sa nu spuneti nimic. Si atunci cu siguranta veti avansa pe plan profesional. La inceputul anului, Pestii vor avea o capacitate de munca demna de invidiat. Mentineti-va ritrmul si nu incetiniti cel putin pana la primavara, cand conducerea va dori sa monitorizeze calitatea muncii voastre. Primavara si vara deschideti-va larg portofelele si adunati banii bine meritati. Incercati sa-i inmultiti: incheiati contracte, cautati sponsori, faceti-va reclama, realizati-va ideile. Daca veti face totul cum trebuie, toamna veti culege si mai multe roade, si, cel mai important, veti fi mandri de voi insiva. Dupa aceea, va puteti relaxa, finalizati toate cele incepute fara graba, nu mai trebuie sa planificati nimic nou pentru acest an. Parteneri buni de afaceri vor fi Gemenii, Fecioarele si Varsatorii.

Viata personala. Daca v-ati despartit recent de partenerul de viata, la inceputul primaverii s-ar putea sa cunoasteti persoana potrivita pentru o relatie noua. Nativii singuri din zodia Pesti s-ar putea sa-si cunoasca jumatatea spre sfarsitul lunii martie. Cei care se afla deja intr-o relatie, ar fi bine sa faca schimb de inele cu persoana iubita la sfarsitul primaverii, si atunci in viata lor va fi mereu soare. Pestii tineri ar trebui sa incerce sa-si intemeieze o familie cu Scorpionii sau Racii, cei care nu au atins inca varsta de 40 de ani se vor intelege bine cu Varsatorii si Balantele, iar la o varsta mai inaintata o relatie trainica se poate lega cu Fecioarele.

Noroc. Anul acesta, Pestilor nu le va fi greu sa atraga norocul, acesta le va fi mereu alaturi. Sefii mari va vor ajuta chiar de la inceputul anului, primavara veti descoperi metode noi de a face bani, iar la sfarsitul primaverii vi se poate indeplini o dorinta mai veche. Numai vara norocul s-ar putea sa ia o pauza si sa se intoarca odata cu venirea toamnei, aducandu-va castiguri la loterii, cresterea veniturilor si alte vesti imbucuratoare.

Sanatate. Stati departe de bolnavii contagiosi si aveti grija de sistemul digestiv. Incercati sa nu va enervati, evitati stresul.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...