Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscop 2021 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn rareori se impiedica. Mergand pe drumul vietii dificil si plin de obstacole, pasesc cu mare grija inainte, cercetand minutios terenul. Aceasta prudenta intotdeauna aduce beneficii reprezentantilor acestui semn zodiacal.

Zodia guvernanta a anului, Bivolul Alb de Metal, sustine aceasta atitudine precauta si, in momentul in care Capricornii, din cauza firii vulnerabile, vor avea dificultati in stabilirea unui contact sau rezolvarea unei situatii, soarta le va trimite sfatuitori – oameni sau semne care ii vor ajuta. In timp ce pe plan personal totul va merge bine: prietenia, dragostea si familia vor aduce acestui semn zodiacal numai bucurii, pe plan financiar va fi nevoie de multa munca. Nu va merge sa munciti o data si apoi sa tot culegeti roadele, nu! – va trebui sa munciti continuu tot anul. Toamna va veni momentul favorabil sa va luati concediu si sa plecati intr-o calatorie pentru a va reincarca cu energie.

Horoscop 2021 pentru barbatii din zodia Capricorn

Reprezentantii sexului puternic, in general, trec greu peste esecuri, iar barbatii Capricorn le depasesc de doua ori mai greu. Tot timpul au nevoie de garantii ca fac totul cum trebuie si nu vor gresi, sunt perfectionisti chiar si cand e vorba de rezolvarea problemelor casnice. Dar! Nici un perfectionist nu a fost vreodata ansolut fericit, iar cei care trateaza viata mai simplu, primesc mai multe satisfactii. Daca barbatii din zodia Capricorn vor dobandi in anul 2021 aceasta abilitate, viata lor va capata alte culori. Pe la jumatatea anului, nativii din acest semn vor nimeri intr-o situatie de concurenta acerba, in care va trebui sa dea dovada nu doar de insistenta, dar si de abilitatea de a face compromisuri, capacitatea de a negocia si de a se increde intr-o alta opinie. Si in acest caz nu exista indicatii clare, va trebui sa actionati bazandu-va pe ratiune si intuitie.

Incercati totodata sa petreceti mai mult timp cu familia, sa va adunati macar o data pe saptamana lasand deoparte telefoanele si oricare gadgeturi. Aceasta apropiere va va uni familia si mai mult.

Horoscop 2021 pentru femeile din zodia Capricorn

In viata oricarui om exista perioade cand are norocul de partea lui. In cazul femeilor din zodia Capricorn o astfel de perioada va fi vara anului 2021. Vor cunoaste oameni noi, vor face achizitii reusite, vor calatori – Universul le va coplesi cu cadouri. Singurul lucru deficitar vor fi banii. Va trebui sa depuneti mult efort pentru a mentine nivelul de trai cu care s-au obisnuit Capricornii.

Sa nu recurgeti la vreo manevra vicleana in incercarea de a obtine niste privilegii. Zodia guvernanta a anului, Bivolul, nu tolereaza astfel de fapte si le va descoperi foarte repede. E mai bine sa va miscari incet, pas cu pas, spre obiectivul stabilit.

Femeile necasatorite din aceasta zodie ar trebui sa invete sa fie mai blande, independenta si atitudinea orgolioasa deseori ii sperie pe barbati. Femeilor casatorite din zodia Capricorn horoscopul le recomanda sa-si imbunatateasca relatiile cu rudele din partea sotului. Va veti simplifica mult viata. Nu trebuie sa o faceti pentru altii, trebuie sa o faceti pentru voi.

Sanatate

Planeta guvernanta a Capricornilor este Saturn, vibratiile sale dure si dense le fac vulnerabile oasele, dintii si pielea. Nativii din aceasta zodie cel mai adesea se confrunta cu boli ale pielii (dermatita, psoriazis, eczeme etc.), boli dentare (cum ar fi pulpita, cariile, parodontita), osteocondroza, reumatism, artrita si artroza, fracturi osoase etc.

Pentru a evita toate aceste probleme de sanatate, nativii din zodia Capricorn trebuie sa aleaga un stil de viata sanatos, sa minimizeze stresul si sa faca controale medicale regulate. Reprezentantii acestei zodii nu se imbolnavesc brusc, aparitia problemelor este semnalata intai de niste clopotele alarmante. Si atunci trebuie sa se adreseze imediat medicului specialist.

Finante

Dintre toate semnele zodiacale, Capricornii sunt probabil singurii care de tineri trateaza banii cu maxima seriozitate. In viata lor nu au loc achizitii spontane facute pe principiul “asa mi-a venit”, pentru ca toti banii sunt calculati si alocati pentru realizarea unui anumit obiectiv. Mai mult de atat, reprezentantii acestui semn zodiacal nu se lenevesc sa tina evidenta veniturilor si cheltuielilor. Nu este vorba de zgarcenie, asa se manifesta gandirea strategica.

Sunt convinsi ca banii trebuie sa munceasca si sa genereze mai mult profit. In acest context, este si mai surprinzator faptul ca in anul 2021 acesti rationalisti nu vor avea noroc pe plan financiar. Pe tot parcursul anului guvernat de Bivol vor aparea cheltuieli neprevazute care nu le vor permite sa se relaxeze. Oricati bani ar face, vor aparea probleme care vor necesita investitii serioase. Exista insa si o parte buna in toate astea: aceste probleme il vor forta pe Capricorn sa-si schimbe viziunea asupra rationalismului. In sfarsit va invata sa nu economiseasca pe lucruri cu adevarat importante!