Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop 2020 Berbec


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop 2020 Berbec

Previziuni generale

Anul 2020 promite schimbari in aproape toate domeniile vietii. Sobolanul de Metal va inspira nativii din zodia Berbec sa adopte un stil de viata cat mai activ si sa dea dovada de vointa. Astrele le recomanda sa nu-si arate emotiile prea des. Cand e vorba de lucruri importante, e nevoie mai degraba de o minte rece si ratiune. Norocul le va zambi persoanelor creative din zodia Berbec si nativilor, a caror activitate este legata de lumea stiintei. Cu siguranta nu veti duce lipsa de inspiratie. Toate proiectele voastre vor reusi sa obtina sprijin financiar. Norocul le poate zambi nativilor din zodia Berbec si in jocuri de noroc.

Afaceri, cariera, bani. Nu ratati posibilitatea sa straluciti in februarie, exprimati-va ideile, ocupati-va de realizarea proiectelor creative – primavara vor aparea rezultatele. Spre sfarsitul verii va veti dezlantui latura creativa. Cei mai buni parteneri de afaceri in 2020: Varsatorii, Leii si Sagetatorii.

Viata personala. Primavara si in octombrie nativii singurii vor avea toate sansele sa-si intalneasca jumatatea. Daca aveti sub 30 de ani, cei mai buni parteneri vor fi Leii si Sagetatorii. La varsta cuprinsa intre 30-40 de ani, indreptati-va atentia asupra Taurilor si Fecioarelor, iar daca aveti peste 40 de ani, incercati-va norocul cu Balanta si Gemenii.

Noroc. Nu lasati neterminate lucrurile incepute si norocul va fi de partea voastra. Vara analizati totul foarte bine, in perioada august-noiembrie profitati de toate oportunitatile aparute pentru a va atinge obiectivele, iar dupa aceea va ramane doar sa culegeti roadele si sa analizati rezultatele.

Sanatate. Incercati sa evitati curentul de aer, vizitati-va regulat stomatologul. Spuneti nu suprasolicitarilor si stresului.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...