Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Horoscop 2021 Berbec

Guvernatorul anului 2021 – Bivolul Alb de Metal – este o fiinta rabdatoare, laconica, care nu iubeste graba si reactioneaza intens la orice nedreptate, prin urmare nu-i pe aceeasi lungime de unda cu Berbecul impetuos si impulsiv. In timp ce Berbecul pentru atingerea obiectielor sale va fi dispus sa-si sacrifice si timpul, si chiar unele idealuri, simbolul anului o sa o tina pe-a lui cu incapatanare de bivol pana la capat. Asa se vor si intalni, înfingandu-se cu coarnele unul in altul. Va fi totusi o lectie buna pentru primul semn al zodiacului: nu trebuie sa bati la portile inchise, uneori trebuie sa le ocolesti sau sa gasesti altele noi. Variabilitatea strategiilor de viata, in general, va fi o mare descoperire pentru Berbeci in anul 2021. Si din momentul in care o vor face, vor incepe sa avanseze pe plan profesional, vor stabili un echilibru in viata personala, si isi vor gasi armonia si pacea sufleteasca. Acea stare de bine “aici si acum” in sfarsit il va cuprinde si pe Berbecul de foc. Bineinteles ca va incerca oricum sa mai faca cateva manevre de ale lui, dar per total va fi multumit pe toate planurile. Numai cu sanatatea trebuie sa aiba grija, daca nu ii va acorda suficienta atentie, aceasta s-ar putea sa-i puna probleme.

Horoscop 2021 pentru barbatii din zodia Berbec

Perseverenta Berbecului in combinatie cu incapatanarea Bivolului vor oferi un impuls puternic pentru dezvoltarea carierei reprezentantului primului semn zodiacal si posibil chiar pentru crearea propriei afaceri. Daca anul 2020 a fost o perioada in care Berbecul trebuia sa se bazeze pe propria intuitie, sa se regaseasca, in anul 2021 va veni timpul pentru activitate intensa. Nu poate fi voba de nici un fel de relaxare, doar miscare continua inainte. Nu este exclus ca Berbecul sa fie nevoit sa incerce vreo doua-trei domenii deodata pentru a gasi ceva ce sa-i aduca resurse si sa-i ofere un start bun pentru crestere. Orice afacere cu proprietati imobiliare, terenuri si constructii va aduce castiguri semnificative. Chiar daca la inceput va parea ca nu va functiona. In acelasi timp, trebuie analizata cu maxima atentie orice operatiune riscanta si trebuie evitate jocurile de noroc. Berbecii nu stiu sa se multumeasca cu putin, orice tip de risc le este interzis.

Vestea buna este ca in anul 2021 barbatii din zodia Berbec vor fi urmariti indeaproape de Cupidon. Acesta le va asigura doza de dragoste. Berbecii vor descoperi orizonturi noi ale senzualitatii si, pe de o parte, asta ii va face mai empatici si mai profunzi, iar pe de alta parte poate duce la o scadere a sentimentelor fata de vechiul partener. Si atunci voi incepe sa-si caute unul nou. Dar in acest caz fiecare va hotara pentru el ce anume isi doreste.

Horoscop 2021 pentru femeile din zodia Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt directe, egocentrice si obisnuite sa-si atinga obiectivele. Nici macar nu se pot gandi ca visurile lor s-ar putea sa nu se indeplineasca, si daca situatia reala nu le convine,vor aduce excavatorul si vor intoarce totul invers. O fi bine asta? In anul Bivolului Alb de Metal – nu prea. Greutatea simbolului anului si temeinicia acestuia vor infrana nerabdarea Berbecului si uneori il vor impiedica sa-si indeplineasca planurile. Si poate ca e spre bine, Berbecii de mult isi doresc sa-si renoveze locuinta, sa-si reamenajeze spatiul, sa se ocupe pana la urma mai mult de propria persoană. Poate a venit timpul pentru asta.

Pe plan personal, in viata femeilor din zodia Berbec se vor produce schimbări mari. E timpul sa-si aleaga trandafirul din gradina cu flori prin care se tot plimba. Femeile Berbec sunt jucause, cochete, atrag cu usurinta atentia barbatilor si cred ca e ceva normal si asa va fi mereu, insa anul 2021 este perioada perfecta pentru intemeierea unei relatii trainice, de lunga durata. Nu ratati momentul!

In plus, femeile Berbec adora viteza si senzatiile tari, dar tot timpul le amana pentru mai tarziu, considerand ca aceste dorinte nu sunt practice si trebuie puse pe plan secundar. Acestea, la randul lor, contin resurse care va pot ridica la inaltimi noi. Va place viteza? Cumparati-va o masina tare. Vreti sa sariti de la inaltime? Centrul de Bungee Jumping din Herastrau va asteapta. Curaj!

Sanatate

Anul 2020 a fost pentru Berbeci o perioada de consolidare a sanatatii. Multi dintre ei au renuntat la vicii, s-au apucat serios de sport, si-au ajustat regimul zilnic, ceea ce nu putea sa nu aiba un efect benefic asupra starii generale de sanatate. Daca vor continua pe aceeasi cale, in anul 2021 nativii din aceasta zodie nu vor avea probleme serioase de sanatate. Trebuie sa va feriti numai de stres si suprasolicitari emotionale. Si trebuie sa renuntati totusi incet incet la carnea grasa.

Finante

Principala problema a Berbecului este impulsivitatea. Nativii din aceasta zodie pot sa adune cu rabdare bani pentru indeplinirea unui obiectiv maret (este singura situatie in care Berbecii dau dovada de rabdare), au un talent deosebit in a descoperi oportunitatile de a face bani si de a-i inmulti, dar de indata ce Berbecul are nevoie de ceva inutil, iarasi isi aduce buldozerul ca sa intoarca lumea cu susul in jos. Berbecul este un sclav al dorintelor sale, un shopaholic, un hedonist, si daca nu isi va invinge pasiunea pentru cumparaturi spontane, nu va fi niciodata bogat. Avem un singur sfat: educati-va si invatati sa va directionati banii in investitii. Important este sa nu-i investiti in valuta, pentru ca nu le aveti cu din astea, credeti-ne pe cuvant!