Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Dieta zodiacala pentru Berbec

Berbecii deseori se apuca de diverse cure de slabire la moda, dar nu reusesc sa le respecte cu strictete. Prin urmare, chiar si cea mai severa infometare nu aduce un rezultat stabil. Dieta de slabire astrologica pentru Berbeci este sportul. Sa nu crezi totusi ca e de ajuns sa mergi la sala de cateva ori pe an, trebuie sa urmezi un program de antrenament intensiv si sa incerci sa bati recordurile. Este bun si un mod de viata activ care necesita eforturi considerabile (de exemplu, activitatea de actor sau artist). Cel mai important e sa nu te opresti, pentru ca asta va duce la intreruperea procesului si totul se va ruina, iar centimetrele si kilogramele, de care ai scapat cu mare greu, vor reveni. Nu este exclus sa apara chiar mai multe. De fapt, cand vine vorba de diete de slabit, Berbecii chiar au un avantaj: sunt energici si ambitiosi. Daca isi stabilesc un obiectiv, reusesc sa-l indeplineasca.

Berbecii au toate sansele sa slabeasca si odihnindu-se: imediat scapa de kilogramele in plus daca se intalnesc vara cu soarele, muntii si marea, iar iarna – cu schiurile si snowboard-ul.

Alimente recomandate in dieta de slabire a Berbecului: alimente vegetale – morcov, ceapa, ardei, ridiche, grapefruit, pepene verde.