Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Berbec Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Caracter si Temperament Berbec

Berbecul are o fire receptiva si este incredibil de perseverent in realizarea obiectivelor stabilite. Deseori, pune interesele sale mai presus de interesele societatii, este indisciplinat, foarte activ si mereu in miscare. Patrunde imediat in esenta evenimentelor. Este o persoana de incredere pentru ca nu minte. Ofera sfaturi sincere si binevoitoare. Nu recunoaste ca destinul ii este scris de stele si, prin urmare, presupune ca totul este in mainile lui. Berbecul are in firea lui ceva ce nu este caracteristic persoanelor mature, ceva spontan, si acest lucru imediat se observa.

Influentele planetei Marte si ale Soarelui asupra Berbecului genereaza dorinta lui continua de activitate si tendinta de a se lauda. Persoanele din zodia Berbec vor face tot posibilul ca sa scape de plictiseala sau depresie. De asemenea, trebuie sa mentionam ca cei nascuti in zodia Berbec se lasa condusi in majoritatea cazurilor mai degraba de sentimente, decat de ratiune. Sunt inzestrati cu calitati sufletesi inalte, iubesc sa faca lucruri bune si placute pentru cei din jur si totodata sa dea ordine. Berbecii sunt curajosi si indrazneti, sunt capabili de fapte eroice, ingeniosi si neobositi, manifesta interes pentru tot ceea ce nu cunosc. Deseori, sunt primii care incearca inovatiile sau creeaza lucruri noi.

Berbecii iubesc sa faca totul cum vor ei. Interesul nemarginit pentru tot ce-i inconjoara deseori duce la necumpatare si un comportament nerusinat. Persoanele din jur fie ii plac pe Berbeci, fie nu-i suporta.

Berbecii nu inteleg bine firea omului, nu vad diferenta subtila dintre oameni si ajung astfel la dificultati in comunicarea cu lumea din jur. Persoanele din aceasta zodie au o viziune aparte asupra lucrurilor. Inainte sa inceapa o discutie, Berbecul trebuie sa se gandeasca bine ce vrea sa spuna, pentru ca cel cu care vorbeste poate fi mai sensibil si mai emotiv decat crede el. Putini oameni reusesc sa se inteleaga bine cu reprezentantii zodiei Berbec. Tineti minte, pentru asta e nevoie de mai multa rabdare si mai putina mandrie si ingamfare.

Sa nu stati in calea unui Berbec si sa nu va contraziceti cu el, nu are rost. Berbecul este irascibil si nu tine cont de sentimentele altora. La furie acest semn zodiacal poate manifesta cruzime neobiectiva si excesiva, care poate duce la distrugere si chiar la autodistrugere.

Femeile din zodia Berbec tind sa schimbe tendintele modei, au un stil aparte si prefera culori saturate.