Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in semnele zodiacale


Influenta planetei Venus in astrograma natala.

Venus ne influenteaza foarte mult comportamentul, relatiile si comunicarea cu lumea din jur, dorintele si aspiratiile.

Venus raspunde pentru perceptia lumii cu ajutorul simturilor, si nu cu ajutorul mintii. Ne dicteaza ce iubim si pe cine iubim, ce ne place si de cine ne place, ce ne dorim. In functie de pozitia acestei planete, privim lumea din jur intr-un anumit fel, adoptam o anumita atitudine fata de tot ceea ce este senzual, sexual, romantic si frumos.

Venus in zodii

Venus este planeta iubirii si a placerilor, care ne controleaza capacitatea de a ne exprima iubirea si de a ne bucura de frumusete. Totodata, Venus ne inzestreaza cu farmec si atractivitate, si determina natura sexualitatii noastre.

Pozitia planetei Venus in astrograma natala determina felul in care tratezi sexul opus, de cata popularitate te bucuri, cat de usor iti faci prieteni, ce inclinatii artistice ai. Iti controleaza capacitatea de a iubi si de a te deschide in fata persoanei iubite, iti determina preferintele in alegerea cadourilor, produselor cosmetice, florilor si operelor de arta. Fiind planeta placerilor, Venus iti determina preferintele in ceea ce priveste distractia si odihna, modul in care iti cheltui banii, si spune multe despre sursele de bucurie din viata ta.

Venus in Scorpion, de exemplu, se bucura de viata, doar daca are parte emotii si sentimente puternice; nativii cu Venus in Berbec se bucura de provocari; persoanele nascute cu Venus in Varsator sunt atrase de grupuri de oameni, politica, miscari pentru schimbari sociale, idei revolutionare etc.

Daca Venus are o pozitie puternica in astrograma ta, esti, de regula, un amic foarte bun, cu care cei din jur se inteleg perfect. Venus isi inzestreaza nativii cu capacitatea de a percepe frumusetea, de a se imbraca elegant si de a se prezenta in cel mai bun mod posibil.

Cealalta latura de influenta a lui Venus obliga nativul sa acorde importanta mai degraba placerilor, desfatarii si luxului, decat autodisciplinei. Narcisismul accentuat si lipsa de vointa indica faptul ca Venus este in cadere.

Venus nu se indeparteaza niciodata de Soare. In astrograma natala, planeta iubirii se afla fie in semnul zodiacal in care este si Soarele, fie la o distanta de una-doua constelatii de acesta.