Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Venus in Taur

Planeta vanturilor si a umiditatii, numita dupa zeita iubirii, indica in horoscop nivelul senzualitatii si al energiei creative a nativului, perceptia lui despre frumusete, si, totodata, da o idee despre care ar fi partenera perfecta pentru un barbat cu Venus in Taur, si cum s-ar comporta intr-o relatie sentimentala femeia cu Venus in Taur.

In zodia Taurului, Venus isi determina nativul sa caute o iubire sincera, profunda, sa nu-si iroseasca timpul pe nimicuri, totodata sa-si permita flirtul, sa accepte atentiile din partea admiratorilor si sa-si raspandeasca farmecul. Dar in adancul sufletului, o astfel de persoana viseaza la o uniune trainica, fara exces de emotii si gelozie.

Reprezentantii lui Venus in Taur sunt foarte sociabili. Intra in contact foarte usor, sunt fermecatori si generosi mai ales fata de rude si prieteni. Bunastarea materiala si lucrurile frumoase le aduc fericire, pentru ca ei, la randul lor, incearca sa-si exprime sentimentele prin cadouri scumpe, lucruri cu valoare sentimentala, surprize placute, si nu doar vorbe.

Pentru Venus in Taur cel mai mult conteaza linistea sufleteasca si stabilitatea, de aceea nativii cu o astfel de pozitie rareori isi inseala jumatatea: pur si simplu evita sa perturbe mersul obisnuit al lucrurilor pentru niste aventuri. In comunicarea cu hedonistul inzestrat cu un simt artistic dezvoltat trebuie sa se tina cont de influenta planetei asupra caracterului si comportamentului acestuia:

– apreciaza frumusetea sub orice forma, exterioara si sufleteasca, mai ales cand acestea se afla intr-un echilibru armonios si se completeaza cu maniere rafinate;

– respecta partenerii de discutie inteligenti, care isi exprima cu gratie gandurile, nu prea accepta injuraturile si familiarismul;

– placerile gustative si tactile sunt prioritare – o masa delicioasa, o sampanie scumpa savurata dintr-un pahar de cristal pe sunetele muzicii preferate, decorarea apartamentului cu stil si retusarea propriei imagini;

– lucrurile practice prevaleaza asupra celor de natura romantica: are grija ca partenerul sa fie satul, imbracat si sa nu se plictiseasca, dar nu vede rostul in gesturi frumoase simbolice;

– viitorul familist fidel si devotat se casatoreste destul de tarziu, pentru ca se teme sa nu faca cumva o alegere gresita;

– respecta traditiile familiale, face economii pentru zile negre, are un serviciu stabil legat, de regula, de finante, industria frumusetii, bijuterii, arta culinara sau imobiliare;

– isi recunoaste jumatatea dupa timbrul vocii si dupa modul in care se comporta in societate.

Copiii cu Venus in Taur au nevoie de imbratisari si saruturi ca de aer, iar arta manuala si cea a construirii le satisfac nevoia de senzatii tactile. Resimt dureros lipsa de haine si electronice scumpe, comparandu-se cu colegii de clasa din familii mai instarite.

Femeia cu Venus in Taur

Energia calda a femeii cu Venus in Taur atrage admiratorii asemenea unui magnet. Este de o frumusete discreta, dar totodata emana o sexualitate incredibila. Rareori foloseste produse cosmetice, insa adora cremele si produsele pentru ingrijirea corpului. Se simte fericita doar daca reuseste sa construiasca o relatie de incredere cu un barbat destoinic si se bucura de bunastare financiara.

Femeia nascuta cu Venus in Taur acorda importanta maxima valorilor familiale traditionale. Exista pericolul sa ramana fixata pe ceva irealizabil: pur si simplu nu poate sa treaca la alte variante si se chinuie ani in sir, visand la un tip indiferent sau la un pian scump de concert. Se va intelege foarte bine cu un barbat linistit si de incredere cu Marte in Taur, Fecioara sau Balanta.

Barbatul cu Venus in Taur

Barbatul nascut cu Venus in Taur este putin lenes si prefera mai degraba sa cedeze in fata unei partenere fermecatoare, decat sa intreprinda actiuni la fel de active, precum cele pentru obtinerea unor castiguri financiare impresionante. Avand un aspect elegant si ingrijit, se asteapta la acelasi lucru si de la aleasa lui, pe care incearca sa o alinte, careia ii ofera toata grija si dragostea. Ea ramane doar sa-l surprinda cu talentele sale culinare si sa-l incante cu noi fatete ale frumusetii.

O partenera potrivita va fi persoana nascuta cu Venus in Balanta, Taur si Pesti, cu forme feminine, care stie sa asculte, sa admire, sa lase de la ea si sa nu creeze o atmosfera tensionanta, fiind totodata si o femeie rafinata si stilata, si o gospodina harnica.

Daca te-ai nascut cu Venus in Taur

Cei nascuti cu Venus in Taur sunt fideli si constanti pe plan sentimental, mai ales daca partenerul este deschis si afectuos. Esti o persoana sensibila la orice, si mai ales la ceea ce faci. Intrucat frumusetea este foarte importanta pentru tine, partenerul tau de viata trebuie sa aiba un aspect fizic foarte placut. Iti place sa satisfaci propriile dorinte si dorintele persoanelor dragi, manifestand deseori extravaganta si acordand o importanta poate chiar prea mare bogatiilor materiale.

Acesti nativi cauta sa-si sporeasca la maxim confortul, dar urasc sa-si murdareasca mainile. Se intampla sa stai sa astepti ca altcineva sa faca toata munca murdara in locul tau. Pe langa calitatile pe care le ai deja – caldura si farmec, compasiune si creativitate, trebuie sa-ti dezvolti autocontrolul si sa inveti sa-ti stapanesti posesivitatea si gelozia.