Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Berbec

Desi simbolizeaza frumusetea, magnetismul sexual, capacitatea de a atrage bani si cunostinte utile prin atractivitatea sa, planeta Venus este initial incarcata cu energie Yin, umeda si rece. In zodia de foc a Berbecului, Venus se exprima printr-un comportament expresiv, atipic pentru arhetipul ei, cautand sa inteteasca focul pasiunii, sa detina fraiele de lider si sa-i distruga pe cei rebeli. In arta, dragoste si administrarea finantelor, un astfel de nativ nu are rabdare, se grabeste si deseori este nepoliticos, ceea ce aduce multe probleme daca nevoia de atentie si pasiune nu se foloseste la timp intr-un scop productiv. Sarcina lui karmica este sa-i impace pe cei invrajbiti, sa puna capat disputelor, sa se elibereze de tensiune emotionala participand la competitii si sa se bucure de victorie, nelasandu-se afectat de infrangere.

Nativul cu Venus in Berbec este un lider incontestabil. De cum apare, atrage instantaneu atentia celor din jur cu o privire arzatoare, gesturi vii, o tinuta aparte si un comportament arogant. Chiar si atunci cand incearca sa fie dragut, nu reuseste sa-si tina in frau agresivitatea interioara, mutand involuntar obiectele marunte din jurul lui si discutand aprins despre politica si arta.

Luat de val, raneste cu usurinta sentimentele adversarului, intrucat persoana nascuta cu Venus in Berbec, intr-o pozitie nefavorabila, cauta sa invinga cu orice pret, chiar daca trebuie sa minta, sa jigneasca sau sa-si umileasca prietenii si persoanele dragi. Un astfel de nativ considera ca are dreptate practic intotdeauna si nu prea isi face griji pentru numeroasele rupturi pe plan personal.

Nativul cu Venus in zodia de foc a Berbecului, de regula, ignora normele sociale de comportament si se caracterizeaza prin urmatoarele trasaturi de caracter:

– dominanta in comunicare, impulsivitate emotionala, agresivitate si pasiune pentru sporturi agresive;

– un interes timpuriu pentru sex, tendinta de a se indragosti foarte usor si sufocarea obiectului simpatiei sale cu propria prezenta prin tot felul de metode, incepand de la organizarea surprizelor si pana la urmarirea lui, desi, daca este evident ca interesul reciproc lipseste, acest nativ isi muta repede atentia in alta directie;

– o fire suparacioasa, o senzualitate ridicata, schimbari bruste de dispozitie;

– talent oratoric, farmec si sexualitate, o expresivitate creativa remarcabila;

– aspiratie spre bogatie, obiecte de brand si capacitatea de a face bani cu acestea;

– lipsa de stabilitate, extravaganta, “talentul” de a-si face dusmani si de a nu-si aprecia pritetenii;

– autolaudarea, narcisismul, egoismul, lenea si inclinatia spre placeri sunt principalele defecte.

In semnul Berbecului, planeta iubirii si frumusetii se afla in exil, prin urmare, nativul cu o astfel de pozitie percepe principiile venusiene ale iertarii si generozitatii fata de cei decazuti ca semne de slabiciune si nu este dispus sa-si sacrifice interesele nici macar pentru cei dragi.

Femeia cu Venus in Berbec

Femeia nascuta cu Venus in Berbec este o amazoana cu sabia mereu pregatita de lupta.

Dovedeste constant ca nu este mai prejos decat un barbat, concureaza cu sexul puternic pe plan profesional, deseori isi alege o profesie masculina, iar in viata personala nu ezita sa preia initiativa si sa treaca la o relatie intima chiar de la prima intalnire.

Potentialul incredibil de energie o face vedeta in societate, o ajuta sa castige bani multi, dar o sfasie din interior. Pentru a-l neutraliza, trebuie sa faca sport, actorie sau oratorie, sa danseze, sa participe la emisiuni de divertisment. Fara atentia admiratorilor si aplauze furtunoase, se transforma intr-o furie. Un partener bun pentru femeia cu Venus in Berbec poate fi nativul optimist si aventurier cu Marte in Sagetator sau unul moale si supus cu Marte in Pesti.

Barbatul cu Venus in Berbec

Barbatul nascut cu Venus in Berbec nu le are cu romantismul si este un iubitor de senzatii tari. Este important sa simta ca este favoritul principal in cuplu, sa-si subjuge complet partenerul sau sa duca continuu o lupta verbala, facand schimb de replici taioase, sarcastice sau chiar insulte, pentru a crea senzatia de competitie necesara pentru a-l inviora.

De remarcat este faptul ca un astfel de nativ nu se simte atras de figuri feminine si rafinate, idealul lui este o fata sportiva, mai baietoasa, obraznica si perseverenta, cu un venit bun, care poate sa-i fie un partener egal. O partenera potrivita ar fi una nascuta cu Luna intr-un semn de foc.

Daca te-ai nascut cu Venus in Berbec

Venus isi doreste relatii, contacte sociale si afectiune. Berbecii, la randul lor, sunt hotarati, exigenti si intotdeauna dornici sa preia initiativa. Prin urmare, poti fi o persoana foarte pasionala si consecventa in relatii. Te aprinzi repede si, de regula, incerci sa preiei initiativa nu numai in viata sociala, dar si pe plan sentimental. Berbecii lupta si obtin ceea ce cred ei ca le trebuie. Problema e ca dupa ce obtii ce ti-ai dorit, deseori ajungi sa iti pierzi ulterior interesul. Lupta este mult mai importanta decat scopul final. Astfel, relatiile tale s-ar putea sa fie o experienta palpitanta la inceput si sa se sfarseasca cu monotonie si plictiseala, pentru ca intotdeauna exista teritorii noi de cucerit si nu le poti rezista.