Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Pesti

Intr-un semn de apa, planeta care simbolizeaza intensitatea pasiunii si creativitatii la femei, si imaginea partenerei ideale la barbati, isi inzestreaza nativii cu o intuitie incredibila si o mare sete de iubire. Punctul cel mai inalt al cautarii spirituale a sentimentului absolut este Venus in Pesti. Pentru cei nascuti cu Venus in zodia Pesti dragostea este sensul vietii si scopul suprem al cautarii spirituale.

Idealismul romantic uneori nu-i lasa sa accepte un partener obisnuit si cu calitati, si cu defecte, si atunci nativul cu Venus in Pesti renunta la relatiile traditionale si impartaseste caldura inimii sale dedicandu-se religiei, artei sau tamaduirii. Obiectivele inalte il ajuta sa-si intareasca sentimentul propriei valori, ceea ce este greu de realizat in circumstante obisnuite.

Semnul dublu al Pestilor simbolizeaza lupta iubirii spirituale si a compasiunii cu egocentrismul: apare mila de sine, invidia fata de cei care au mai mult curaj si succes, iar pe un asemenea fond emotional incapacitatea de a intelege oamenii atrage in capcane si situatii periculoase.

In asteptarea unui print sau a unei printese pe cal alb, persoanele nascute cu Venus in Pesti sar sa salveze oameni frumosi, dar cu o atitudine distructiva si depresiva, pe care imaginatia bogata a elementului apa ii invaluie intr-o aura romantica. Nativii cu Venus in Pesti incearca sa trateze cruzimea cu dragoste si, in general, se indragostesc greu daca nu simt mila, iar daca salveaza pe cineva, prind aripi si forta sufleteasca.

Pentru a reusi in viata, un astfel de nativ trebuie sa stie cum planeta iubirii îi influenteaza caracterul si comportamentul:

– capacitatea de a intelege motivele psihologice ale problemelor unei persoane, un suflet bun, bland si plin de compasiune;

– evitarea cu iscusinta a conflictelor si certurilor, suprimarea propriilor trairi cu sprijinul maxim al celor suferinzi;

– tendinta de a se contopi cu persoana simpatizata, de a-i prelua obiceiurile, parerile, gusturile, dorinta de a petrece cu ea 24 de ore din 24, ceea ce deseori irita partenerul;

– interesul precoce pentru sex, slabiciunea pentru bauturi si mancaruri delicioase, articole de lux si confort;

– tendinta de a se indragosti in tinerete de cateva persoane deodata, care mai tarziu conduce la cautarea partenerului ideal, care sa posede un intreg spectru de calitati inalte spirituale si morale, scop care uneori se dovedeste a fi imposibil de atins;

– mila fata de cei necajiti, bolnavi, amarati uneori duce la casatorie sau convietuire cu un narcoman, infractor sau alcoolist, iar in cazul schimbarilor pozitive un astfel de nativ tinde sa-si piarda interesul pentru relatie;

– ignorarea intentionata a defectelor persoanei iubite, romantizarea raului, autosacrificiul;

– talent de muzician, poet, pictor, fotograf, actor, religiozitate.

Copiii cu Venus in Pesti sunt prietenosi, sensibili, si nu raman nepasatori fata de durerea altora. Dorinta lor de a iubi si de a ajuta atrage nu numai prieteni, dar si intriganti, care profita de bunatatea si candoarea lor. Acesti copii trebuie protejati si feriti de influenta celor din jur pana la maturitate, iar fluxul de dragoste care necesita exprimare, trebuie indreptat spre arta.

Femeia cu Venus in Pesti

Fata entuziasta, care considera ca viata este o poveste, iar fiecare baiat frumos – un print, odata ce se maturizeaza, rareori invata sa stapaneasca oceanul de fantezie si senzualitate al lui Venus in Pesti, si crede in continuare ca odata ce-si va gasi jumatatea, lumea va capata culori aprinse. Devine dependenta de dragoste ca de drog si ajunge sa depinda de partener si emotional, si material, intrucat deseori renunta la studii si cariera pentru a fi cu persoana iubita.

Cu o astfel de abordare a vietii, poate deveni victima unor escroci sentimentali, daca nu va intalni un barbat nobil si grijuliu cu Marte in Taur, Capricorn sau Scorpion, capabil sa aprecieze autosacrificiul si devotamentul ei. Pentru o fericire deplina, femeia cu Venus in Pesti trebuie sa renunte la iluzii, sa-si cunoasca propria valoarea si sa o foloseasca drept punct de reper pe plan sentimental.

Barbatul cu Venus in Pesti

Sufletul incredibil de bland si sensibil al nativului cu Venus in Pesti se perfectioneaza si isi arata calitatile cele mai bune in relatii, pe plan sentimental. Este un barbat rar, care isi iubeste aleasa chiar si atunci cand e bolnava, isterica, si cu rimelul intins de lacrimi pe obraji. Isi sustine partenera in momente grele, o asculta, ii da sfaturi, se implica in problemele ei, dar se asteapta la aceeasi atentie si din partea ei. De regula, este o persoana creativa, inzestrata cu numeroase talente. Nativul cu Venus in Pesti intotdeauna se casatoreste din dragoste, indiferent de situatia financiara si trecutul alesei sale. Dorinta de trairi si emotii intense il motiveaza sa-si aleaga o partenera mai creativa si nebunatica, al carei comportament il face sa treaca de la sentimentul de pasiune arzatoare si incredere absoluta la inima franta si sufletul zdrobit. Se potriveste cel mai bine cu femeile nascute cu Venus in Pesti, Scorpion sau Rac.

Daca te-ai nascut cu Venus in Pesti

Afectiunea persoanelor nascute cu Venus in zodia Pesti se exprima prin empatie, compasiune, blandete si romantism. Te dedici neconditionat persoanelor pe care le iubesti si celor care au nevoie de tine sau iti solicita ajutorul. Esti o fire idealista in ceea ce tine de dragoste, si deseori devii martirul sau salvatorul intr-o relatie, ceea ce se intampla de la sine intr-un mod destul de firesc.

Nativii cu Venus in Pesti in astrograma natala tind sa fie mai degraba compatimitori, decat pasionali, si isi indreapta atentia asupra celor care au nevoie de dragoste sau “salvare”. Atragi persoane sensibile, creative, inzestrate cu abilitati muzicale sau artistice. Iti doresti sa gasesti partener cu care sa ai o relatie spirituala profunda.

Idealizezi iubirea si ai o viziune clara, frumoasa si romantica despre cum poate fi dragostea adevarata. Persoanele nascute cu Venus in Pesti pot fi extrem de emotive, poate chiar prea sensibile, creative, compatimitoare, blande si sufletiste. In acelasi timp, pot fi prea tolerante, supuse, si se pot lasa folosite doar pentru ca altii sa nu se simta dezavantajati. Nu le place sa creeze probleme. Deseori considera ca, intr-un fel sau altul, trebuie sa sufere in dragoste si o fac de bunavoie.