Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Rac

In horoscopul natal, planeta numita dupa zeita iubirii reflecta atractivitatea sexuala, valorile ascunse si creativitatea, simbolizand totodata femeia ideala in astrograma unui barbat si formele de exprimare a senzualitatii in relatiile cu persoanele de sex opus in astrograma unei femei.

Persoanele nascute cu Venus in Rac toata viata se straduiesc sa gaseasca partenerul sau prietenul ideal, care sa le inteleaga firea contradictorie, cu care sa poata discuta despre greselile din trecut, despre supararile din relatiile personale sau despre propriile gafe. Sunt foarte sensibili la criticile parintilor, prietenilor si sotilor, desi la suparare pot sa-i loveasca pe cei dragi in cele mai sensibile puncte, iar apoi sa sufere mult timp din cauza propriei imperfectiuni.

O familie unita, o casa confortabila si frumoasa – este visul la care aspira toti nativii cu Venus in Rac, dar intrucat sunt foarte emotivi si sensibili, au o fire suspicioasa si se indragostesc usor, uneori isi distrug singuri sansele la fericire. Partenerii lor trebuie sa tina cont de caracteristicile cu care i-a inzestrat Venus in semnul de apa al Racului:

– identificarea cu partenerul: contopindu-se intr-un intreg, un astfel de nativ reactioneaza foarte intens la schimbarile de dispozitie si incepe sa intrebe obsesiv ce nu-i bine, simtindu-se vinovat chiar daca nu a facut nimic rau;

– acordarea de grija, compasiune si sustinerea energetica inconstienta a prietenilor si rudelor;

– nevoia crescuta de comunicare de la suflet la suflet, manifestare a unor gesturi de atentie asemanatoare cu cele primite de la mama in copilarie;

– ingrijorari excesive, legate de propriile greseli, minciuni si inselaciuni, care pot duce la nevroza si depresie;

– atasamentul fata de casa parinteasca, obiceiul de a se indragosti de cei mai in varsta, care seamana cu cineva dintre parinti la exterior sau in ceea ce tine de caracter;

– sentimentalismul, obiceiul de a pastra lucruri vechi, cu care sunt asociate mai multe amintiri sau mormane de albume cu fotografii de familie;

– un interes sporit pentru sexul opus, dar totodata lipsa totala de initiativa: va visa la o intalnire si va suferi, dar nu va face vreun pas decisiv.

Persoanele nascute cu Venus in Rac tind sa faca abstractie de la realitatile crude si urate ale vietii, concentrandu-se numai pe ce e mai frumos si maret.

Copiii nascuti cu Venus in zodia de apa a Racului sunt modesti, sensibili si blanzi. Au nevoie de dragoste si de o atmosfera calda in casa. Certurile cu persoanele apropiate si prietenii ii pot afecta destul de serios, se pot imbolnavi sau pot intra intr-un anturaj negativ, in care vor avea impresia ca sunt intelesi si complet acceptati. Pentru a incarca planeta iubirii cu energie pozitiva, alege odihna pe langa lacurile cu apa dulce.

Femeia cu Venus in Rac

Dispusa la sacrificiu si plina de compasiune, femeia nascuta cu Venus in Rac, in ciuda frumusetii sale si a farmecului incredibil, este deseori nefericita in dragoste. Ea sufera de sindromul salvatorului, scotandu-i din probleme pe cei alcoolici si risipitori. Pozitia planetei o face sa se ataseze emotional de un om foarte usor, se obisnuieste chiar si cu experientele dureroase, si dupa un timp nici nu-si mai imagineaza viata fara algoritmul familiar al relatiei, incercand sa-si tina partenerul alaturi de ea prin scandaluri sau o grija exagerata in situatia cand il percepe ca pe un copil.

Cu toate acestea, un suflet mai devotat si mai iubitor n-ai cum sa gasesti, mai ales daca se bucura de atentie si grija din partea sotului. Raceala si lipsa de atentie ranesc sufletul nativei cu Venus in Rac, activandu-i imaginatia bogata: incep suspiciunile, reprosurile si certurile. Se va intelege foarte bine cu un partener puternic si hotarat cu Marte in Capricorn sau unul linistit si casnic cu Marte in Taur.

Barbatul cu Venus in Rac

Barbatul cu Venus in Rac este idealist si visator, cauta intelegere si caldura intr-o relatie, dorind in subconstient ca toate interesele si dorintele alesei sale sa se concentreze asupra lui. Se indragosteste de femeia care seamana cat mai mult cu mama lui, tinand cont, de asemenea, de calitatile ei de gospodina si talentul ei culinar.

Inzestrat cu farmec si mieros la vorba, acest barbat iubeste femeile modeste cu forme voluptoase, se implica in multe relatii, este foarte romantic la inceputul relatiei, dar odata ce se casatoreste, incepe sa-si priveasca sotia ca pe o ocrotitoare a caminului familial si ii acorda mai putina atentie, ceea ce duce la raceala si distantare, tinand cont de firea lui suparacioasa si tendinta de a tacea saptamani intregi dupa o cearta. I se va potrivi o partenera cu Venus in Pesti sau Taur.

Daca te-ai nascut cu Venus in Rac

Persoanele nascute cu Venus in zodia Rac sunt linistite, modeste, sensibile, tandre si romantice, sentimentele lor sunt puternic legate de valorile familiale, prietenii vechi, locuri cunoscute, amintiri si trecut. Toate amintirile legate de sarbatorirea zilelor de nastere, a aniversarilor, traditiilor familiale si a altor evenimente insemnate sunt foarte importante pentru acesti nativi. Acesti Raci cauta intelegere si sustinere emotionala, precum si siguranta pe plan sentimental. Pot fi schimbatori si inconstanti in ceea ce tine de sentimente si emotii. Tind spre pace si armonie in familie.

Nativii cu Venus in Rac se agata strans de cei care au grija de ei, si nu le dau drumul. Grija si dragostea unor astfel de Raci poate sa mearga prea departe si sa se transforme in posesivitate. Sentimentul de neincredere in sine, senzatia ca nu sunt iubiti pot declansa tendinta de a le compensa prin mancatul excesiv, ducand astfel la probleme cu greutatea. Persoanelor nascute cu Venus in Rac le place sa manance bine si gustos, si asta le poate afecta sanatatea. De asemenea, acesti nativi iubesc sa se simta necesari, iar farmecul lor personal, magnetismul si capacitatea de empatizare ii fac cu adevarat grijulii. Au un instinct matern puternic.