Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Fecioara

Steaua de dimineata si vecina Terrei – Venus simbolizeaza energia iubirii, capacitatea de a aprecia frumusetea, de a se bucura de bogatie materiala si de a realiza propriile creatii. In astrograma natala a unui barbat ne arata care ar fi partenera perfecta pentru el si ne dezvaluie potentialul lui creativ, iar in astrograma unei femei defineste comportamentul ei in relatia cu sexul puternic, stilul vestimentar si comportamentul in societate.

In ambele cazuri, in zodia Fecioarei Venus are o pozitie slaba si se afla in cadere, de aceea energia ei trebuie dezvoltata, calitatile planetare trebuie cultivate, timiditatea excesiva si neincrederea in propria atractivitate trebuie eliminate prin crearea unui stil individual, pentru care e nevoie de multa munca, senzualitate si empatie.

Nativii cu Venus in Fecioara au o infatisare rece, isi retin emotiile si respecta obiceiurile traditionale de comportament, sunt galanti si uneori prea politicosi, de aceea raman pe plan secundar daca apar concurenti mai tupeisti in cariera sau in viata personala.

In lipsa unui aspect cu Neptun, persoanele nascute cu Venus in Fecioara sunt fidele partenerului, mai ales daca il cauta de multi ani, intrucat exigenta excesiva si mentinerea unor standarde inalte duce la dezamagiri in relatiile cu persoanele de sex opus. Nativii cu Venus in Fecioara pun pe primul loc curatenia si atentia la detalii: chiar si la cel mai apropiat supermarket vor merge intr-un costum calcat perfect si cu parul aranjat cu maxima grija, si vor cere acelasi lucru de la oamenii apropiati. Nu este usor sa te intelegi cu ei: trebuie sa tii cont de principalele trasaturi cu cu care i-a inzestrat Venus in zodia Fecioarei:

– reticenta si timiditate in exprimarea emotiilor, iar timiditatea si modestia in cazul dezvoltarii negative ii determina sa fie scumpi la vorba si sa faca afirmatii taioase la adresa persoanelor neplacute;

– pragmatismul si nivelul scazut de empatie: nu le pasa de problemele altora, important este sa obtina ceea ce isi doresc;

– principii morale inalte la care nu vor sa renunte nici macar de dragul carierei sau pentru binele persoanelor apropiate;

– resimtirea constanta a propriei imperfectiuni si compararea cu alte persoane care li se par a fi mai atragatoare si mai de succes, ceea ce provoaca nevroza si invidie;

– capacitatea de a observa si de a retine cele mai mici detalii, care le permite sa devina niste scriitori, pictori, criminologi sau microbiologi incredibil de talentati, capabili de creatii noi sau cercetari, care necesita atentie maxima la cele mai mici detalii;

– cariera si prietenia sunt mai importante decat viata personala, complexele interioare duc la obsesie sexuala si dorinta de a-si dovedi atractivitatea;

– atasamentul fata de lucruri si animale de companie inlocuieste simpatia fata de oameni.

Copiii cu Venus in Fecioara invata bine la scoala, dar sunt foarte timizi si au nevoie de caldura sufleteasca si aprecierea parintilor. Daca nu au avut parte de dragoste in familie, la maturitate isi schimba des partenerii sau mentin mai multe relatii amoroase in acelasi timp, incercand sa se simta necesari si de neinlocuit.

Femeia cu Venus in Fecioara

Pentru orice persoana nascuta cu Venus in Fecioara, indiferent de sex, prima experienta sexuala este extrem de importanta, intrucat determina timp de mai multi ani gradul ei de dezinhibare sexuala si capacitatea de a primi placere si satisfactie din apropierea fizica. In cazul unei experiente neplacute pe plan sexual poate fi necesara interventia unui psihoterapeut.

Femeia cu Venus in Fecioara are grija maxima de curatenie in casa si igiena. Rareori alege haine de culori aprinse, prefera in general nuantele de pastel si un stil vestimentar discret. Este foarte chibzuita cu banii, de aceea deseori este intretinuta de un partener puternic, bogat din punct de vedere financiar, si toate astea in conditii foarte avantajoase pentru ea: sotul sau partenerul ii ofera cu bucurie orice numai sa fie cu el.

In ciuda dovezilor materiale de simpatie masculina, femeia cu Venus in Fecioara sufera de neincredere in frumusetea si farmecul ei, solicitand tot mai multe confirmari sub forma de complimente si cadouri, sau incepe sa-si critice partenerul in incercarea de a se convinge ca nici el nu este perfect. In astfel de cazuri, relatia se complica si in cele din urma se destrama.

Barbatul cu Venus in Fecioara

Pentru orice persoana nascuta cu Venus in Fecioara, indiferent de sex, prima experienta sexuala este extrem de importanta, intrucat determina timp de mai multi ani gradul ei de dezinhibare sexuala si capacitatea de a primi placere si satisfactie din apropierea fizica. In cazul unei experiente neplacute pe plan sexual poate fi necesara interventia unui psihoterapeut.

In ciuda principiilor morale stricte, barbatul cu Venus in Fecioara deseori se transforma intr-un profitor, primind beneficii si bucurandu-se de privilegii din partea femeilor datorita aspectului sau nobil. Nu stie sa se indragosteasca lulea, prefera sentimentele platonice calde si prietenia.

O femeie pasionala si deschisa emotional nu va reusi decat sa-l sperie, insa o doamna modesta, complexata si serioasa va trezi in el dorinta de a o proteja si alinta, incalzindu-si totodata si propriul suflet. Este strict cu copiii sai, cere respectarea neconditionata a regulilor pe care le impune, isi exprima dragostea cu cadouri, si nu cu cuvinte.

Daca te-ai nascut cu Venus in Fecioara

Nativii nascuti cu Venus in Fecioara sunt destul de devotati si loiali persoanelor apropiate, devenind uneori slugi pentru persoanele iubite. Iti este mai usor sa-ti exprimi dragostea prin fapte, decat prin vorbe. Timiditatea nu-ti permite sa-ti exprimi sentimentele si afectiunea. S-ar putea sa nu ai suficienta incredere in propria atractivitate si sa incepi sa te indoiesti de faptul ca meriti dragoste si apreciere. Ai tendinta de a-ti critica partenerul si de a-i cere perfectiunea. Casatoria deseori se amana din cauza incercarilor de a gasi partenerul perfect, care s-ar putea nici sa nu existe.

Persoanele cu Venus in Fecioara vor ca tot ceea ce le inconjoara sa fie ingrijit si perfect. Tendinta catre critici constante poate fi depasita daca vei invata sa servesti oamenii fara sa dai totul din tine pana la epuizare.