Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Scorpion

Planeta denumita dupa zeita romana a iubirii raspunde in astrograma natala pentru toate relatiile personale importante pe plan sentimental. Nu este vorba numai despre dragostea fata de o persoana de sex opus, dar si despre relatia cu mama, surorile si prietenele, iar in astrograma unui barbat – despre imaginea femeii perfecte care permite gasirea mai usoara a metodei de abordare a acestuia si intelegerea comportamentului lui pe plan amoros.

Venus in zodia Scorpionului nu promite relatii simple. In regatul lui Marte si Pluto, aceasta planeta se transforma intr-un adevarat vulcan al pasiunii. Un astfel de nativ doreste sa treaca prin drame si intrigi ca in telenovelele braziliene si este gata sa-si apere dreptul la fericire cu foc si sabie, chiar daca nu este necesar. Daca te-ai indragostit de acest nativ, trebuie sa te pregatesti pentru trairi extreme si suferinta.

Relatiile personale ale nativilor cu Venus in Scorpion trebuie sa oscileze undeva intre tensiune si explozie emotionala, altfel se plictisesc. Indragostindu-se de persoane inaccesibile, instigandu-si prietenele si mamele la certuri si scandaluri, ei isi satisfac dorinta de razboi indusa de Marte si Pluto.

Dupa ce isi ating obiectivele trecand prin numeroase obstacole, nativii cu Venus in Scorpion, dupa o scurta euforie intra in depresie si incep sa caute aventuri noi. De indata ce reusesc sa-si stapaneasca gelozia si posesivitatea, si se invata sa traiasca in armonie cu lumea, devin intelepti, fideli si devotati persoanelor iubite, creatori capabili sa-si controleze soarta si sa obtina ceea ce isi doresc din relatii. Pentru asta trebuie sa se tina cont de caracteristicile cu care i-a inzestrat Venus in semnul de apa al Scorpionului:

– un aspect carismatic, o privire magnetica si o energie sexuala inepuizabila;

– capacitatea de a atrage mari fluxuri financiare prin parteneri si rude: mosteniri, cadouri, sponsorizari;

– nevoile erotice nesatisfacute sunt distructive pentru sanatatea si psihicul acestui nativ, dau nastere cruzimii, autoinvinuirii si masochismului;

– negarea normelor de comportament social, in special in ceea ce priveste relatiile intime;

– interesul pentru partea intunecata a vietii: criminalitate, servicii speciale, filme si carti despe crime si psihologia criminalilor;

– furia, caracterul razbunator, nerabdarea si graba sunt principalele defecte care stau in calea fericirii;

– nevoia de relatii la limita cu erotismul si moartea, trecerea de la tandrete maxima la perversiuni dureroase;

– folosirea sexualitatii personale pentru manipularea altor persoane in vederea obtinerii unor beneficii;

– un misticism profund, clarviziune, capacitatea de a se intelege cu puternicii lumii.

Copiii cu Venus in Scorpion sunt sensibili si suparaciosi, in scoala sunt uneori criticati de catre colegi pentru ca sunt diferiti si atunci tind sa se razbune. Tinand cont de tendinta lor de a intra in anturaje nefaste si interesul timpuriu pentru sex, parintii trebuie sa le canalizeze energia spre sport sau creatie.

Femeia cu Venus in Scorpion

Femeia cu Venus in Scorpion devine constienta de atractivitatea sa sexuala destul de devreme, dar deseori se rusineaza din cauza efectului pe care-l produce si prefera sa poarte haine care acopera cât mai mult corpul, dar stranse totodata pe silueta ei minunata. Femeia nascuta cu Venus in Scorpion iubeste catifeaua, pielea si matasea de culoare neagra sau alte culori inchise. Are o privire patrunzatoare si o forma senzuala a buzelor, pe care le accentueaza, de obicei, cu un ruj rosu.

Influenta plutoniana a semnului zodiacal se exprima prin pasiunea pentru piercing, tatuaje si operatii plastice. Femeia cu Venus in Scorpion isi chinuie si isi necajeste deseori admiratorii, se poate indragosti de barbati ciudati si periculosi: infractori, vrajitori, reprezentanti ai fortelor de ordine, militari, cu inclinatii spre violenta, alcool, sporturi extreme sau de cei casatoriti pentru o viata amoroasa complexa, brazdata de pasiuni adanci, cu drama imposibilitatii de a se bucura de fericire deplina. Intuitiv alege un barbat cu Marte si Pluto in Scorpion, desi ar avea o relatie mult mai linistita cu un partener cu Marte in Capricorn, Taur sau Rac.

Barbatul cu Venus in Scorpion

Cu o dezvoltare negativa a caracterului, barbatul cu Venus in Scorpion foloseste puterea, frica si distrugerea pentru a domina relatiile personale, sau alege o partenera cu tendinte de comportament similare, care-i chinuie sufletul si ii trezeste fantezii sexuale indraznete.

Murind si renascandu-se simbolic in abisul pasiunilor, nativul realizeaza potentialul lui Venus in Scorpion incepand sa creeze si sa lucreze productiv. Odata ce dragostea ajunge sa fie reciproca, barbatul cu Venus in Scorpion cere de la persoana iubita loialitate si supunere neconditionata. Chiar daca pare foarte tare si puternic, este extrem de gelos si sufera enorm din cauza infidelitatii, desi, la randul lui, uneori nu-si poate refuza admiratoarele.

Este atras de femeile fatale, care ies in evidenta prin aspect sau comportament, extravagante si misterioase, de exemplu, cu Venus in Scorpion, Rac, Varsator sau Pesti.

Daca te-ai nascut cu Venus in Scorpion

In ceea ce tine de dragoste, nativii cu Venus in semnul zodiacal al Scorpionului isi doresc o relatie intensa, pasionala si emotionanta. Caracterul gelos si posesiv, cu care te-a inzestrat Venus in Scorpion, se manifesta maxim in relatiile cu persoanele apropiate, iar gelozia si posesivitatea necontrolata pot distruge relatiile care inseamna atat de mult pentru tine. Daca te indragostesti de cineva, ai tendinta de “a te casatori” cu orice pret. Scorpionilor le este greu sa renunte la aceasta idee si sa-si lase partenerul sa plece dintr-un oarecare motiv. In plus, nativii cu Venus in Scorpion au pretentii destul de mari de la partenerii lor.

Tratezi cu suspiciune chiar si relatiile de prietenie ale partenerului. Odata ce ai experimentat tradarea, ajungi sa urasti la fel de mult cum ai iubit odata. Te atrag oamenii invaluiti intr-o aura de mister si taina, totodata esti o persoana fermecatoare si carismatica, si chiar daca ai niste sentimente destul de serioase, poate sa-ti fie greu sa le exprimi. Daca s-au ars odata, Scorpionii nu mai ofera o alta sansa. Totul sau nimic este principiul lor intr-o relatie.