Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Sagetator

In semnul Sagetatorului planeta Venus se afla destul de rar – la numai 30% din oameni. Nativii cu Venus in Sagetator dau dovada de un optimism inepuizabil chiar si in cazul unei casatorii nereusite, a unei atmosfere familiale dificile, a ruinarii sau tradarii. Se scutura usor de lacrimi si de ramasitele fostelor relatii si pornesc inainte, spre aventuri noi.

In 90% din cazuri, aceasta pozitie planetara indica spre o dragoste pasionala fata de o persoana din strainatate, erudita, credincioasa, cu studii superioare, precum si spre bunastare financiara in cazul lucrului in strainatate, mai ales daca e vorba de un proiect pe termen scurt pe baza de contract, o calatorie de afaceri sau turneu.

Nativii cu Venus in Sagetator sunt niste idealisti innascuti: cinstiti, sufletisti, incredibil de generosi si milosi, dar cer sa fie tratati la fel, iar uneori si de doua ori mai bine, mai ales in cazul unei dezvoltari slabe, cand egocentrismul jupiterian ii face sa creada ca intreaga lume este in serviciul lor.

Tocmai aceasta calitate nu-i lasa sa dispere daca se despart de partener si ii inspira sa-si caute unul mai potrivit. In comunicarea cu reprezentantii lui Venus in Sagetator, trebuie sa tii cont de trasaturile lor caracteristice:

– sinceritate, o gandire pozitiva si deschisa, lipsa de viclenie si prefacatorie, un umor mai grosolan;

– vanitate si ambitie pe plan amoros: prefera sa se indragosteasca de persoane cu statut social inalt, oameni bogati si de succes, cu o educatie buna, deseori mai in varsta;

– tendinta de a se indragosti usor si schimbarea frecventa a partenerilor in tinerete, filosofia relatiilor libere odata cu varsta ajunge sa fie invinsa de ideea de fidelitate si uniune familiala trainica;

– un interes imens pentru celebritatile si strainii de sex opus, precum si pentru educatia, politica si arta din strainatate: filme, literatura, pictura;

– iubesc sa calatoreasca si sa viziteze locuri noi: cafenele tematice, questuri, prezentari de moda, forumuri politice, participa la flash mob-uri si proteste pentru protectia mediului, unde deseori fac cunostinta cu viitorii parteneri de viata.

Copiii cu Venus in Sagetator sunt foarte sociabili si prietenosi, au multi prieteni si nu ezita sa-i protejeze de nedreptate pe colegii de clasa mai slabi, chiar daca sursa problemelor este profesorul. Nevoia de experiente noi ii poate duce intr-un anturaj mai dubios, daca nu exista activitate sociala si sportiva. Acesti copii trebuie sa simta ca sunt o figura autoritara, si pentru asta e bine sa participe la spectacole scolare si concursuri internationale de talente.

Femeia cu Venus in Sagetator

Femeia nascuta cu Venus in Sagetator este o optimista incorigibila. Isi doreste sa fie sarbatoare in fiecare zi si idealizeaza barbatii, asteptandu-se ca sotul sa organizeze in fiecare zi cine romantice, sa ii faca surprize si sa o copleseasca cu cadouri. Dezamagita, se casatoreste din nou si din nou, preferand sa aiba o uniune legitima, iar in secret si pentru frumoasa ceremonie de nunta.

Femeia cu Venus in Sagetator poarta parul lung, adora sportul si tatuajele in limbi straine. Cea mai buna metoda de a o cuceri este sa organizezi o surpriza romantica in timpul unei calatorii la munte sau intr-o tara exotica. Trebuie sa stii ca, fiind orientata spre cariera si autodezvoltare, ea nu va accepta sa devina casnica. Un partener potrivit este barbatul cu Marte in Varsator, Sagetator sau Taur.

Barbatul cu Venus in Sagetator

In astrograma unui barbat, Venus in Sagetator ne arata, de regula, ca avem de a face cu un afemeiat, dar spre deosebire de Berbecul cu exces de energie sexuala, in acest caz exista o abordare filosofica profunda a cautarii acelei dragoste unice si irepetabile. Daca va avea norocul sa intalneasca o partenera care sa impartaseasca idealurile sotului, sa fie vesela, deschisa pentru experiente noi, sportiva si ambitioasa, nativul cu Venus in Sagetator va construi un nou concept de viata, in care fidelitatea fata de legaturile casatoriei va fi motivul-cheie.

O partenera potrivita va fi femeia cu Venus in Varsator, Taur sau Leu. Nativul cu Venus in Sagetator nu se va ocupa de problemele cotidiene care il plictisesc, de aceea aleasa lui trebuie sa se pregateasca sa le rezolve singura. Este interesant faptul ca, chiar daca partenera acestui nativ nu are nici o legatura cu strainatatea, dupa legarea unei relatii trainice, ea incepe sa primeasca oferte de munca interesante anume in strainatate sau se muta in alta tara cu sotul.

Daca te-ai nascut cu Venus in Sagetator

In dragoste, persoanele nascute cu Venus in zodia Sagetatorului isi cauta parteneri cu care sa poata sa evolueze, sa-si extinda orizonturile si posibilitatile. Te atrag oamenii veseli, jucausi si deschisi, pregatiti pentru experiente si aventuri noi, dornici sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi si sa exploreze orizonturi noi. Strainii te ajuta sa cunosti o lume noua si sa te descoperi pe tine insuti. Iti doresti sa-ti impartasesti visurile, aspiratiile si idealurile cu partenerul. Conexiunea spirituala si intelectuala cu persoana iubita s-ar putea sa fie chiar mai importanta decat relatia emotionala sau fizica.

Nativii cu Venus in Sagetator nu sunt foarte sentimentali, din aceasta cauza partenerul poate sa creada uneori ca nu tratezi relatia cu seriozitate. Esti o persoana saritoare, buna la suflet, generoasa si plina de optimism. Poti chiar sa-ti idealizezi iubirea. In cautarea constanta a unei vieti mai bune, nu poti sta mult timp cu o persoana care nu te ajuta sa cresti si nu-ti ofera emotii deosebite. Vrei sa impartasesti iubirea lui Dumnezeu, exprimata prin devotamentul religios fata de om, oferind tot binele din lume persoanei pe care o iubesti.